У каталозі рецептів наш бренд-шеф Ілля Червенко ділиться своїми кулінарними секретами та хитрощами. Тут зібрані його найкращі авторські рецепти та розкриті особливості приготування страв паназіатської кухні, що адаптовані під європейського споживача.
Традиційний суп Місо Рамен - це один з символів японської кухні, який несе в собі абсолютно неповторний автентичний смак і аромат. Місо Рамен вирізняється своїм основним інгредієнтом - місо-пастою, яка надає йому характерний солодкуватий смак та багатий аромат.
Традиційний суп Рамен Шою, з яким часто асоціюється японська кухня. Це вдале поєднання ніжного бульйону, локшини, збагачених ароматом соєвого соусу та різноманітними смаковими додатками.
Татакі - це японський метод приготування риби та м'яса. М'ясо готується у пряному маринаді та злегка обсмажується. Подається із зеленим гарніром та заправкою, який також порадує насиченим смаком та користю.
Свинина в кантонському стилі - ще один рецепт із серії майстер-класів "Розмаїття азійських соусів", який був представлений відомим шеф-кухарем Che Liang Lee.
Авторська страва від відомого шеф-кухаря Che Liang Lee з використанням вишуканих азійських соусів black pepper, устричний преміум та світлого соєвого соусу Lee Kum Kee.