Каталог рецептів | md.ua
Традиційний суп Місо Рамен - це один з символів японської кухні, який несе в собі абсолютно неповторний автентичний смак і аромат. Місо Рамен вирізняється своїм основним інгредієнтом - місо-пастою, яка надає йому характерний солодкуватий смак та багатий аромат.
Традиційний суп Рамен Шою, з яким часто асоціюється японська кухня. Це вдале поєднання ніжного бульйону, локшини, збагачених ароматом соєвого соусу та різноманітними смаковими додатками.
Лосось глазурований у соєвому соусі - це простий та вишуканий рецепт, який вартий бути у меню будь-якого ресторану.
Покроковий рецепт сашимі-салату з маринованим тунцем та з листям Шисо - вишуканий рецепт японської кухні від Морського Дому.
Татакі - це японський метод приготування риби та м'яса. М'ясо готується у пряному маринаді та злегка обсмажується. Подається із зеленим гарніром та заправкою, який також порадує насиченим смаком та користю.
Рецепт дивовижної Паски-чізкейк від відомого кондитера Еліни Бойко.
Соуси Lee Kum Kee - це різноманітність можливостей! Рецепт "Курка з манго з соусами чилі з часником і сливовий" тільки це підтверджує.
Свинина в кантонському стилі - ще один рецепт із серії майстер-класів "Розмаїття азійських соусів", який був представлений відомим шеф-кухарем Che Liang Lee.
Авторська страва від відомого шеф-кухаря Che Liang Lee з використанням вишуканих азійських соусів black pepper, устричний преміум та світлого соєвого соусу Lee Kum Kee.
Холодна локшина з куркою та огірками в кунжутному соусі стане топовою пропозицією цього літа
Вегетаріанський варіант приготування гострого тайського супу з рисовою локшиною
Пікантний мікс запеченого баклажану та болгарського перцю з гострим соусом і травами