У каталозі рецептів наш бренд-шеф Ілля Червенко ділиться своїми кулінарними секретами та хитрощами. Тут зібрані його найкращі авторські рецепти та розкриті особливості приготування страв паназіатської кухні, що адаптовані під європейського споживача.
Ароматний, збалансований, з яскравими нотами кокосу, лайма та спецій — зелений карі ідеально пасує до літнього сезонного меню. Страва легко готується, має ефектну подачу і зручна для приготування на професійній кухні.
Свіжі шматочки лосося обгорнуті в тонкий і прозорий рисовий папір, разом зі соковитими овочами та ароматною зеленню стануть ідеальним доповненням до будь-якого обіду або вечері.
Локшина Yellow Noodles - традиційна японська локшина, яка вражає своєю особливістю та неповторним смаком. Готується з пшеничного борошна з додаванням куркуми, яка надає особливий м’який смак та жовтий колір. Вона чудово поєднується з ніжною телятиною у соусі Блек Пеппер WOK.
Традиційний суп Місо Рамен - це один з символів японської кухні, який несе в собі абсолютно неповторний автентичний смак і аромат. Місо Рамен вирізняється своїм основним інгредієнтом - місо-пастою, яка надає йому характерний солодкуватий смак та багатий аромат.