Каталог рецептів | md.ua
Ароматний, збалансований, з яскравими нотами кокосу, лайма та спецій — зелений карі ідеально пасує до літнього сезонного меню. Страва легко готується, має ефектну подачу і зручна для приготування на професійній кухні.
Закуска зі свіжих овочів з легким солодким смаком китайської сливи та гостротою перця чилі
Страви з шисо – тренд цього року. Наш соєвий соус з шисо та цитрусом Yamasa стане чудовим доповненням для тунця.
Свіжі шматочки лосося обгорнуті в тонкий і прозорий рисовий папір, разом зі соковитими овочами та ароматною зеленню стануть ідеальним доповненням до будь-якого обіду або вечері.
Локшина Yellow Noodles - традиційна японська локшина, яка вражає своєю особливістю та неповторним смаком. Готується з пшеничного борошна з додаванням куркуми, яка надає особливий м’який смак та жовтий колір. Вона чудово поєднується з ніжною телятиною у соусі Блек Пеппер WOK.
Традиційний суп Місо Рамен - це один з символів японської кухні, який несе в собі абсолютно неповторний автентичний смак і аромат. Місо Рамен вирізняється своїм основним інгредієнтом - місо-пастою, яка надає йому характерний солодкуватий смак та багатий аромат.
Секретом цього в'єтнамського супу є бульйон , до складу якого входять численні спеції, які надають йому особливого смаку і аромату.
Тофу з хрусткою скоринкою у поєднанні з пікантним азіатським соусом
Скибки ніжного сира тофу та соковитого томату у поєднанні з пікантним азіатським соусом
Шматочки хрустких свіжих овочів та тонка скляна лапша з солодким пікантним дрессінгом
Мікс аромату кокоса, солодкого манго та свіжості базиліку
Маринований такуан у поєднанні з запеченим болгарським перцем, сиром та гострим сливовим соусом
Показати ще