Історія
Компанія розпочинає свою історію у 1929 року, коли її майбутній засновник Motoji Kobayashi, відкрив торгову точку на центральному ринку японського міста Yanagibashi. Через рік йому вдалося досягти оптових продажів васабі, а ще через три роки Kinjirushi почала займатися дослідженнями та виготовленням васабі-порошку, і було відкрито повноцінне виробництво.
Технологія виготовлення і якість продукції
За час існування Компанії були зроблені десятки відкриттів і нововведень у сфері переробки і виготовлення продуктів із васабі. Kinjirushi перша у світі почала виготовляти 100% васабі-продукцію без додавання гірчичного порошку і продавати свіжий подрібнений васабі.
Компанія Kinjirushi використовує на своїх заводах виключно відбірну сировину і сучасні технології. Аби зберегти гострий аромат васабі, який зникає одразу після натирання, Kinjirushi використовує шокову заморозку і лише після цього натирає васабі. При цьому отриманий продукт моментально запаковується у вакуумну упаковку, котра зберігає всі основні показники якості свіжого кореня васабі.
Компанія Kinjirushi – володар великої кількості світових нагород за якість своєї продукції.
Місія
Місія Kinjirushi – пропозиція споживачам виключно натуральної та якісної продукції.
Вибір професіоналів
Kinjirushi – найкращі васабі-продукти, які обирають професіональні кухарі. Наприклад, всесвітня мережа ресторанів ”Nobu” вже давно надає свою перевагу лише Kinjirushi.