У Японії існують багатовікові традиції сервірування столу та подачі страв. Якщо зібрати докупи всі тонкощі японської кулінарії, то вийде своєрідна філософія. Посуд на Сході лаконічний і витончений, виконаний у трьох кольорах: чорному, червоному та білому.
Кожен вид посуду має своє призначення. Для рису та супів використовуються чаші з кришкою, для смажених страв – дерев'яний посуд, для салатів – миски. На столі завжди стоїть соусник із соєвим соусом і маленька миска для змішування його з васабі. Також обов'язковий атрибут столу – палички для їжі. Вони повинні лежати кінцями вліво на спеціальній підставці, не торкаючись поверхні столу. Особлива цінність у сервіруванні надається вільному простору.
Компанія Морський Дім пропонує бамбукові коврики, що допоможуть у приготуванні ролів, а також бамбукові палички, шпажки, посуд та інший бамбуковий декор для вашого закладу. В асортименті представлені всі найактуальніші варіанти для сервірування столу за японськими традиціями.