1 порция
кількість
Закуска зі свіжих овочів з легким солодким смаком китайської сливи та гостротою перця чилі
Інгредієнти
- рисовий папір (1 лист)
- перець болгарський свіжий (20 г)
- огірок свіжий (20 г)
- стебло селери (15 г)
- морква свіжа (15 г)
- локшина кришталева бобова (30 г)
- бебі-кукурудза (15 г)
- соус Plum Sauce Lee Kum Kee (40 г)
- cоус Shriracha Uni-Eagle (4 г)
Спосіб приготування:
1.Лист рисового паперу змочити у холодній воді. У центрі листа викласти тонко нарізані соломкою овочі та кришталеву бобову локшину. Завернути у вигляді роллу та нарізати на 6 рівних частин.
2.Змішати соуси Plum Sauce и Shriracha.
3.Налити на дно тарілки отриманий соус, викласти ролл і задекорувати готову страву.