Yamasa

Yamasa

Yamasa – неизменные традиции качества с 1645 года.

Історія

Yamasa – провідний світовий виробник соєвого соусу. Історія цієї компанії розпочалась у 1645 році з відкриття Гіхеєм Хамагучі, засновником Yamasa Corporation, першої фабрики у місті Тьосі, провінції Тіба, Японія.

З часом попит на продукцію компанії виріс настільки, що у 1994 році Yamasa Corporation прийняла рішення відкрити завод з виробництва соєвого соусу у США, штат Орегон. На сьогоднішній день у світі функціонує 3 виробничі бази Yamasa Corporation.


Якість продукції

Соєвий соус Yamasa – це безкомпромісне ставлення до якості. Yamasa Corporation використовує на своїх фабриках лише сучасне обладнання, натуральні інгредієнти і традиційну рецептуру приготування, незмінну з 1645 року. Процес створення справжнього соєвого соусу продовжується 6-7 місяців, а в його основі лежить виключно метод натурального бродіння. Висока якість соусу була оцінена урядом Японії – соєві соуси Yamasa отримали статус Premium.

Будучи безумовним лідером у своїй галузі, Yamasa проводить багаточисельні освітні програми з метою поширення культури споживання справжнього соєвого соусу.


Сучасні технології

У 2014 році на спеціалізованій виставці SIAL був оцінений інноваційний підхід до роботи Yamasa Corporation – компанія отримала срібну нагороду за новітню технологію вакуумної упаковки. Така упаковка запобігає окисленню соєвого соусу і гарантує рівний рубіново-червоний колір протягом усього терміну придатності. Оскільки саме колір є однією з основних характеристик якості справжнього соєвого соусу.

Одним із пріоритетів діяльності є екологічність виробництва. Компанія докладає максимум зусиль, аби запобігти і мінімізувати забруднення довкілля.


Вибір професіоналів

На сьогоднішній день багато закладів японського кулінарного напрямку, як в Японії, так і у всьому світі обирають соєвий соус Yamasa. З кожним роком кількість кухарів, які прагнуть купити  Yamasa Soy Sauce для своєї кухні, зростає. Адже він відомий не лише своїм аутентичним смаком і натуральними інгредієнтами, але й відсутністю у складі консервантів та ароматизаторів.


Професіонали обирають Yamasa Soy Sauce тому що:

  • Глибокий колір підкреслює колір інгредієнтів страви;

  • М'який приємний смак підсилює та доповнює смак страви;

  • Насичений аромат, що складається з 300 ароматичних відтінків, збагачує аромат страви новими нотами.