Мирін та оцет
Країна походження
Подивитися товар
додати до заявки
Подивитися товар
додати до заявки
Подивитися товар
додати до заявки
Подивитися товар
додати до заявки
Подивитися товар
додати до заявки
Подивитися товар
додати до заявки
Подивитися товар
додати до заявки
Подивитися товар
додати до заявки
Подивитися товар
додати до заявки
Подивитися товар
додати до заявки
Подивитися товар
додати до заявки

Мірін та оцет - це два розповсюджених інгредієнти в японській кухні, які використовуються до різних страв, соусів і маринадів.

Мірін - це солодке рисове вино, що використовується в кулінарії Азії. Воно має приємний і дещо солодкий смак, зазвичай містить приблизно 14% алкоголю. Мірін використовується для підсолоджування та надання багатшого смаку соусам, маринадам і глазурі. Він також може застосовуватись для тушкування, консервації і навіть для попередження потемніння страв. Також ця приправа зустрічається у великій кількості японських рецептів та соусів, зокрема в приготуванні соусу теріякі, суші-рисі, в соусі тонкацу.

Оцет - це кислий розчин, який утворюється шляхом ферментації алкоголю, такого як вино, пиво або сидр. В японській кухні використовують рисовий оцет. Без нього ви не приготуєте правильний рис для суші. Рисовий оцет має кислий смак і додає свіжості та деякої кислинки до страв. Популярний  - для приготування салатних заправок, маринадів, суші-рису та інших азійських страв.

Як мірін, так і оцет можуть бути використані окремо або в поєднанні з іншими інгредієнтами для створення різноманітних соусів, маринадів та дресінгів. Вони підкреслюють багатогранність смаку та аромату, роблять страви цікавішими і смачнішими для ваших гостей.

«Морський Дім» пропонує приправи Мірін та Рисовий оцет відомих торгових марок, лідерів світового ринку. Зокрема, саме в нашому асортименті представлені продукти ТМ Mizkan. Лише телефонний дзвінок відділяє вас від володіння справжніми азійськими приправами-скарбами!