«Морський Дім» - прямий постачальник вугра з Китаю. Ми дуже ретельно вiдбираємо та постачаємо вугор, в нашому асортименті він представлений в TM «JS».
Вугор, що імпортується в Україну:
- Виробляється на великих заводах на японському обладнанні та за японською технологією. Саме цей вугор постачається в Японію, Америку, Австралію, країни Азії та в Україну.
- Вирощений у контрольованих умовах аквакультури та при суворому дотриманні санітарно-гігієнічних умов. Виробник регулярно контролює бактеріальне середовище та годує рибу тільки сертифікованими кормами.
- При виробництві використовується високоякісний японський соус «Унагi»
- Сертифіковане виробництво: ISO 22000 та НАССР.
ВУГОР ТМ «JS» - це:
- обсмажене та заморожене філе риби у соковитому соусі «Унагi»
- ніжна та щільна текстура філе, яка досягається шляхом застосування спеціальної технології смаження на японському обладнанні з жорстким дотриманням технології якості
- для імпортування використовується тільки свіжа, попередньо не заморожена риба
- м’яка шкіра: завдяки японський технології смаження вугра
- без запаху тіни: на виробництві, за декілька днів перед фінальною обробкою, рибу розміщують у проточній воді, де вона омивається течією
- майже відсутні кості: внаслідок застосування японської технології обробки
- розмір: вiд 7 до 12 02
- соус «Унагі» в упакуванні: повноцінний японський соус.
Використовуйте для приготування інших соусів, пiдлив тощо.