Суп Фо Бо з телятиною - покроковий рецепт з фото | Морской Дом
Суп Фо Бо з телятиною

Секретом цього в'єтнамського супу є бульйон , до складу якого входять численні спеції, які надають йому особливого смаку і аромату.

Інгредієнти

  • Бульйон Фо Бо н/ф - 300г
  • Локшина рисова 3,5мм TM Bich-Chi - 120г
  • Теляча вирізка - 60г
  • Соєві паростки - 3г
  • Лайм - 3г
  • Цибуля червона - 10г
  • Кінза свіжа - 5г
  • Цибуля зелена - 4г
  • Базилік свіжий - 3г
  • Чилі свіжий - 3г

Спосіб приготування

  1. Приготування бульйону Фо Бо. У м'ясний бульйон додайте пасту «Pho». Спеції кладемо у марлю і додаємо в бульйон. Доводимо до кипіння. Лишаємо бульйон настоятися зі спеціями на 15 хв. Після - прибираємо спеції з бульйону. Завдяки використанню Пасти Beef Flavored «Pho» Soup Base маємо аутентичний смак супу ФО Бо та приготування за короткий час.
  2. Запарену рисову локшину викладіть на тарілку, зверху покладіть тоненько нарізану телятину та цибулю і залийте гарячим бульйоном. 
  3. Зверху додайте паростки і зелень. За бажанням можна подавати з пастою чилі
Поділитися в соц. мережі:
В рецепте использовались:
Подивитися товар
додати до заявки
Подивитися товар
додати до заявки