
25 мин
час приготування
1 порция
кількість
Секретом цього в'єтнамського супу є бульйон , до складу якого входять численні спеції, які надають йому особливого смаку і аромату.
Інгредієнти
- Бульйон Фо Бо н/ф - 300г
- Локшина рисова 3,5мм TM Bich-Chi - 120г
- Теляча вирізка - 60г
- Соєві паростки - 3г
- Лайм - 3г
- Цибуля червона - 10г
- Кінза свіжа - 5г
- Цибуля зелена - 4г
- Базилік свіжий - 3г
- Чилі свіжий - 3г
Спосіб приготування
- Приготування бульйону Фо Бо. У м'ясний бульйон додайте пасту «Pho». Спеції кладемо у марлю і додаємо в бульйон. Доводимо до кипіння. Лишаємо бульйон настоятися зі спеціями на 15 хв. Після - прибираємо спеції з бульйону. Завдяки використанню Пасти Beef Flavored «Pho» Soup Base маємо аутентичний смак супу ФО Бо та приготування за короткий час.
- Запарену рисову локшину викладіть на тарілку, зверху покладіть тоненько нарізану телятину та цибулю і залийте гарячим бульйоном.
- Зверху додайте паростки і зелень. За бажанням можна подавати з пастою чилі