Фунчоза. Три причини приготувати «скляну» локшину
Незвична назва для українця, однак майже рідна для кожного, хто полюбляє азійську кухню – локшина фунчоза (або «функоза») давно слугує відмінною основою для різноманітних страв.
Світлий соєвий соус проти темного. Який обрати?
Ні для кого не таємниця, що найбільш розповсюдженим інгредієнтом будь-якої кухні країн Азії являється соєвий соус. Та чи всі розбираються у них?
«Морський Дім» Запрошує в подорож за кулінарними трендам світу
Ми, Група компаній «Морський дім», регулярно вивчаємо всі світові тренди і кращі привозимо до нас. Наша головна місія - це розвиток гастрономічної культури українців. Саме тому ми постійно знайомимо шеф-кухарів з новими інгредієнтами, а також пропонуємо тільки актуальні продукти на полиці магазинів.
Звідки беруться норі?
Водорості норі (листи норі) — це не просто інгредієнт для суші. Це цінний, важливий продукт, особливо в східній кухні, з довгим ланцюжком виробництва.