Статті | Морський Дім
Лосось для професійної кухні: як підготувати ідеальний напівфабрикат
У світі суші, сашимі та авторських рибних страв усе починається з якісно підготовленої риби. Від обробки філе залежить смак, текстура й безпека страв, а отже — репутація вашого закладу.
Фунчоза. Три причини приготувати «скляну» локшину
Незвична назва для українця, однак майже рідна для кожного, хто полюбляє азійську кухню – локшина фунчоза (або «функоза») давно слугує відмінною основою для різноманітних страв.
Гьодза з креветками: традиційна японська страва для сучасної кухні
Морський Дім пропонує новинку в асортименті компанії – автентичні японські гьодза, що є одною із найвідоміших страв азійської кухні.
Світлий соєвий соус проти темного. Який обрати?
Ні для кого не таємниця, що найбільш розповсюдженим інгредієнтом будь-якої кухні країн Азії являється соєвий соус. Та чи всі розбираються у них?
З чим подавати креветки: ідеї для професійної кухні
Професійна кухня — це мистецтво створення ідеальних дуетів, де кожен інгредієнт відіграє свою роль.
«Морський Дім» Запрошує в подорож за кулінарними трендам світу
Ми, Група компаній «Морський дім», регулярно вивчаємо всі світові тренди і кращі привозимо до нас. Наша головна місія - це розвиток гастрономічної культури українців. Саме тому ми постійно знайомимо шеф-кухарів з новими інгредієнтами, а також пропонуємо тільки актуальні продукти на полиці магазинів.
Розміри креветок без секретів: як читати маркування та не помилитися з вибором
Для професійного кухаря або закупівельника, що працює з морепродуктами, важлива кожна деталь, а тому розмір креветок, як визначається і що означає маркування — мають особливе значення.
Не суші єдиними: що таке міцукан і з чим його їдять?
Міцукан – це особливий вид приправи для суші-рису або особливий вид рисового оцту?
Звідки беруться норі?
Водорості норі (листи норі) — це не просто інгредієнт для суші. Це цінний, важливий продукт, особливо в східній кухні, з довгим ланцюжком виробництва.
Показати ще