Компанія «Морський Дім» - прямий імпортер окуня, який виробляється на великих заводах та вирощується неiнтенсивним методом (строк вирощування 6 місяців - від малька до дорослої риби).
Компанія «Морський Дім» ретельно вiдбирає постачальникiв окуня та контролює якiсть. В Україну ми привозимо окунь, який постачається в Японію, а ця краïна дуже суворо вiдбирає постачальників та сировину для своїх споживачів.
Риба вирощується в прісній воді, яка надходить з великих природних водоймищ. Якість води регулярно контролюється шляхом перевірки в лабораторії заводу. Також на якість риби впливає корм - її годують тільки сертифікованими кормами.
Всі виробництва мають сертифікати: ВАР 4-зірковий сертифікат, HACPP, BRC
Переваги окуня «IZUMI-DAl» від«Морський Дім»:
- Без додатковоï глазурі
- Швидка обробка живої риби надає філе щiльностi, соковитості та солодкуватого смаку
- Без кісток у фiле
Оберіть філе окуня, яке підійде саме для вашого меню:
- ФІЛЕ ОКУНЯ БЕЗ ШКІРИ. Чудова, зручна у приготуваннi риба. Фiле без шкіри використовується для приготування сашимi, гарячих і холодних страв, також додають у салати та супи.
- ФІЛЕ ОКУНЯ НА ШКІРІ. Використовують здебільшого для обсмаження. Висококоліброване філе, яке зручно використовувати у закладах HoReCa.
- ФІЛЕ ОКУНЯ В СОУСІ «УНАГІ» ОБСМАЖЕ. Готове до вживання фiле окуня, обсмажене в соусі «Унагi». Використовуйте філе окуня в соусі «Унагі» ТМ JS для суші та сашимi, для гарячих і холодних страв, наприклад до салатiв та супів. Це філе окуня ідеально пасуватиме до рису, локшини та овочів.