Велика кількість зібраних тут рецептів готують на сковороді WOK. Такий спосіб приготування сприяє збереженню свіжості, аромату та корисних властивостей продуктів.
Свинина в кантонському стилі - ще один рецепт із серії майстер-класів "Розмаїття азійських соусів", який був представлений відомим шеф-кухарем Che Liang Lee.
Авторська страва від відомого шеф-кухаря Che Liang Lee з використанням вишуканих азійських соусів black pepper, устричний преміум та світлого соєвого соусу Lee Kum Kee.
Ця страва є класикою китайської кухні, яка поєднує ніжне куряче м'ясо з пікантним соусом, ароматними овочами та пряними спеціями. Ідеальна для професійної кухні, де важливі швидкість приготування та стабільний смак. Кунг Пао надає ресторанним меню особливу глибину смаку завдяки поєднанню смаженого м'яса, свіжих овочів і ароматних спецій.
Свіжі шматочки лосося обгорнуті в тонкий і прозорий рисовий папір, разом зі соковитими овочами та ароматною зеленню стануть ідеальним доповненням до будь-якого обіду або вечері.
Локшина Yellow Noodles - традиційна японська локшина, яка вражає своєю особливістю та неповторним смаком. Готується з пшеничного борошна з додаванням куркуми, яка надає особливий м’який смак та жовтий колір. Вона чудово поєднується з ніжною телятиною у соусі Блек Пеппер WOK.
Курка в кисло-солодкому соусі – це не лише класика азійської кухні, а й справжній must-have для вашого меню. Легкі солодкі нотки підкреслюють природну соковитість курки, а кислинка додає пікантності, роблячи смак страви збалансованим.
Татакі - це японський метод приготування риби та м'яса. М'ясо готується у пряному маринаді та злегка обсмажується. Подається із зеленим гарніром та заправкою, який також порадує насиченим смаком та користю.
Ніжні шматочки свіжого тунця ідеально поєднуються з екзотичним смаком маринованого гарбузу. Ароматний рис, обмотаний в тонку водорость норі, стирає межі між різними кухнями, а пікантні соуси надають страві особливий смаковий вибух.