Новини компанії "Морський дім" | md.ua
Мистецтво рамену: майстер-клас для студентів Васильківського професійного ліцею
Підтримка та розвиток молодих фахівців — важлива частина місії Морського Дому. Саме тому ми із задоволенням організували професійний майстер-клас «Мистецтво Рамену: автентичні рецепти» для студентів 1 курсу КНЗ КОР Васильківського професійного ліцею, які навчаються за спеціальністю «Кухар. Кондитер».
Poland & Ukraine Sushi Cup 2025
Цього року Морський Дім став офіційним партнером Poland &Ukraine Sushi Cup 2025 - відбіркового етапу міжнародного чемпіонату, що об’єднав найкращих суші-шефів Польщі та України.
Морський Дім — партнер V Чемпіонату України з кулінарного мистецтва та Сесії шефів
20–21 травня 2025 року в Києві відбувся V Чемпіонат України з кулінарного мистецтва та Сесія шефів — одна з найважливіших подій у сфері HoReCa в Україні. Цей масштабний захід зібрав кухарів, шефів, рестораторів і постачальників з усієї країни.
«Морський Дім» на Ukrainian Gastro Show: спадщина, яка формує майбутнє
13 травня компанія «Морський Дім» взяла участь у галузевій події Ukrainian Gastro Show 2025, яка цього року пройшла під гаслом «Спадщина майбутнього».
Майстер-клас «Мистецтво Рамену» у ДТЕУ: досвід від бренд-шефа Морського Дому
25 квітня команда Морського Дому завітала до кафедри ресторанних і крафтових технологій ДТЕУ, щоб провести гастрономічний майстер-клас для студентів факультету технологій та бізнесу.
Морський Дім на WorldFood GastroDays: гастрономія, партнерство та професійні рішення для HoReCa
9–10 квітня 2025 Морський Дім став частиною професійної події року — WorldFood GastroDays, що об’єднала провідних гравців індустрії їжі поза домом.
CHEF-CHEF: "Зерно істини" у Львові — ще один крок до розвитку ресторанної культури
Морський Дім продовжує підтримувати ініціативи, що формують майбутнє гастрономії, і з гордістю додає до свого досвіду ще одну яскраву подію — CHEF-CHEF: "Зерно істини" у Львові!
Азійська кухня як мистецтво: майстер-клас бренд-шефа компанії «Морський Дім» Іллі Червенко
Азійська кухня завжди вражала своєю глибиною, різноманітністю та вишуканістю. Вона як жива палітра, де кожен інгредієнт - це окремий колір, а кожна страва – неперевершений шедевр.
Показати ще