Компанія «Морський Дім» постійно стежить за всіма подіями, заходами та тенденціями, що відбуваються у сфері гостинності та ресторанного бізнесу. Ми пропонуємо Вам першими дізнатися про найголовніше.
Морський Дім - партнер Регіонального гастрономічного форуму у Львові
22 вересня Львів перетворився на осередок професійного спілкування та розвитку індустрії HoReCa. Тут відбувся Регіональний гастрономічний форум, організований Bragin Culinary Academy, який зібрав провідних шефів, рестораторів та експертів.
Морський Дім на HoReCa Masters: натхнення, нові ідеї та партнерство
4 вересня Морський Дім долучилася до масштабної події для представників індустрії гостинності — HoReCa Masters. Захід став майданчиком для обміну досвідом, практичними рішеннями та новими знаннями, які допомагають розвивати бізнес у сучасних умовах.
Морський Дім на HoReCa Masters: діалог про сміливі ідеї та азійську кухню
17 липня Морський Дім взяв участь у масштабній професійній події — HoReCa Masters у Черкасах. Захід об’єднав рестораторів, шеф-кухарів і експертів індустрії гостинності, які готові виходити за рамки звичних рішень, форматів і підходів у ресторанному бізнесі.
Азійські дамплінги — гастротренд 2025: презентація новинок від Морського Дому
Азійські дамплінги впевнено увійшли у топ гастрономічних трендів 2025 року. Гьодза, дім сами, бао та шумаї — це не просто популярні страви, це елемент сучасної ресторанної культури, який відповідає головним вимогам ринку: яскравість, автентичність, зручність і безумовний смак.
Мистецтво рамену: майстер-клас для студентів Васильківського професійного ліцею
Підтримка та розвиток молодих фахівців — важлива частина місії Морського Дому. Саме тому ми із задоволенням організували професійний майстер-клас «Мистецтво Рамену: автентичні рецепти» для студентів 1 курсу КНЗ КОР Васильківського професійного ліцею, які навчаються за спеціальністю «Кухар. Кондитер».
Poland & Ukraine Sushi Cup 2025
Цього року Морський Дім став офіційним партнером Poland &Ukraine Sushi Cup 2025 - відбіркового етапу міжнародного чемпіонату, що об’єднав найкращих суші-шефів Польщі та України.