Компанія «Морський Дім» постійно стежить за всіма подіями, заходами та тенденціями, що відбуваються у сфері гостинності та ресторанного бізнесу. Ми пропонуємо Вам першими дізнатися про найголовніше.
Морський Дім на HoReCa Masters: натхнення, нові ідеї та партнерство
4 вересня Морський Дім долучилася до масштабної події для представників індустрії гостинності — HoReCa Masters. Захід став майданчиком для обміну досвідом, практичними рішеннями та новими знаннями, які допомагають розвивати бізнес у сучасних умовах.
Морський Дім на HoReCa Masters: діалог про сміливі ідеї та азійську кухню
17 липня Морський Дім взяв участь у масштабній професійній події — HoReCa Masters у Черкасах. Захід об’єднав рестораторів, шеф-кухарів і експертів індустрії гостинності, які готові виходити за рамки звичних рішень, форматів і підходів у ресторанному бізнесі.
Азійські дамплінги — гастротренд 2025: презентація новинок від Морського Дому
Азійські дамплінги впевнено увійшли у топ гастрономічних трендів 2025 року. Гьодза, дім сами, бао та шумаї — це не просто популярні страви, це елемент сучасної ресторанної культури, який відповідає головним вимогам ринку: яскравість, автентичність, зручність і безумовний смак.
Мистецтво рамену: майстер-клас для студентів Васильківського професійного ліцею
Підтримка та розвиток молодих фахівців — важлива частина місії Морського Дому. Саме тому ми із задоволенням організували професійний майстер-клас «Мистецтво Рамену: автентичні рецепти» для студентів 1 курсу КНЗ КОР Васильківського професійного ліцею, які навчаються за спеціальністю «Кухар. Кондитер».
Poland & Ukraine Sushi Cup 2025
Цього року Морський Дім став офіційним партнером Poland &Ukraine Sushi Cup 2025 - відбіркового етапу міжнародного чемпіонату, що об’єднав найкращих суші-шефів Польщі та України.