Місо рамен з куркою - покроковий рецепт від Морського Дому
Місо рамен з куркою

Традиційний суп Місо Рамен - це один з символів японської кухні, який несе в собі абсолютно неповторний автентичний смак і аромат. Місо Рамен вирізняється своїм основним інгредієнтом - місо-пастою, яка надає йому характерний солодкуватий смак та багатий аромат.

Інгредієнти

  • Бульйон Місо Рамен - 300 г
  • Локшина «Udon» заморожена - 80 г
  • Куряче стегно - 78 г
  • Яйце - 40 г
  • Водорості «Dashi Konbu» TM JS - 5 г
  • Редька «Takuan» маринована стріпси TM JS - 10 г
  • Гриби шиїтаке - 10 г
  • Редька "Серце дракона" маринована - 7 г
  • Камобоко продукт із сурімі «Naruto Slice» - 6 г
  • Цибуля зелена - 5 г
  • Насіння кунжутне біле "Iri Goma" TM JS - 2 г
  • Водорості норі "Yaki Sushi Nori" TM Takaokaya - 1 г

Місо Рамен - це один з символів японської кухні, який несе в собі абсолютно неповторний смак і аромат. Цей суп здобув велику популярність як в Японії, так і по всьому світу. Місо Рамен - це не просто суп, а ніби кулінарна подорож, яка смакує неймовірно.

Місо Рамен вирізняється своїм основним інгредієнтом - місо-пастою, яка надає йому характерний солодкуватий смак та багатий аромат. Цей суп поєднується з ніжними м'ясним бульйоном та локшиною, які додають текстури і насиченості страві.

Спосіб приготування:

  1. Локшину відварити в киплячій воді до готовності. 
  2. Підготовлену локшину викласти в тарілку. Залити гарячим бульйоном. Додати нарізані овочі, гриби, мариноване яйце, камобоко, а також запаніроване в крохмалі м’ясо, попередньо обсмажене у фритюрі.
  3. Прикрасити водоростями норі, маринованою редькою, цибулею та кунжутом.
Поділитися в соц. мережі:
В рецепте использовались: