45 мин
час приготування
1 порция
кількість
Традиційний суп Місо Рамен - це один з символів японської кухні, який несе в собі абсолютно неповторний автентичний смак і аромат. Місо Рамен вирізняється своїм основним інгредієнтом - місо-пастою, яка надає йому характерний солодкуватий смак та багатий аромат.
Інгредієнти
- Бульйон Місо Рамен - 300 г
- Локшина «Udon» заморожена - 80 г
- Куряче стегно - 78 г
- Яйце - 40 г
- Водорості «Dashi Konbu» TM JS - 5 г
- Редька «Takuan» маринована стріпси TM JS - 10 г
- Гриби шиїтаке - 10 г
- Редька "Серце дракона" маринована - 7 г
- Камобоко продукт із сурімі «Naruto Slice» - 6 г
- Цибуля зелена - 5 г
- Насіння кунжутне біле "Iri Goma" TM JS - 2 г
- Водорості норі "Yaki Sushi Nori" TM Takaokaya - 1 г
Місо Рамен - це один з символів японської кухні, який несе в собі абсолютно неповторний смак і аромат. Цей суп здобув велику популярність як в Японії, так і по всьому світу. Місо Рамен - це не просто суп, а ніби кулінарна подорож, яка смакує неймовірно.
Місо Рамен вирізняється своїм основним інгредієнтом - місо-пастою, яка надає йому характерний солодкуватий смак та багатий аромат. Цей суп поєднується з ніжними м'ясним бульйоном та локшиною, які додають текстури і насиченості страві.
Спосіб приготування:
- Локшину відварити в киплячій воді до готовності.
- Підготовлену локшину викласти в тарілку. Залити гарячим бульйоном. Додати нарізані овочі, гриби, мариноване яйце, камобоко, а також запаніроване в крохмалі м’ясо, попередньо обсмажене у фритюрі.
- Прикрасити водоростями норі, маринованою редькою, цибулею та кунжутом.