Том кха, том ям, каррі-супи, фо, місо, рамен, удон – тут зібрані рецепти кращих супів тайської, японської, корейської, китайської та інших кухонь країн Паназії.
Суп Том Кха - національна страва багатьох азійських країн та набуває популярності по всьому світу, дослівно перекладається як "варити" або "кип'ятити". Ця страва має яскраво виражений неповторний смак та аромат.
Традиційний суп Місо Рамен - це один з символів японської кухні, який несе в собі абсолютно неповторний автентичний смак і аромат. Місо Рамен вирізняється своїм основним інгредієнтом - місо-пастою, яка надає йому характерний солодкуватий смак та багатий аромат.
Традиційний суп Рамен Шою, з яким часто асоціюється японська кухня. Це вдале поєднання ніжного бульйону, локшини, збагачених ароматом соєвого соусу та різноманітними смаковими додатками.