СВИНА ПІДЧЕРЕВИНА У КАНТОНСЬКОМУ СТИЛІ
СВИНА ПІДЧЕРЕВИНА У КАНТОНСЬКОМУ СТИЛІ

Свинина в кантонському стилі - ще один рецепт із серії майстер-класів "Розмаїття азійських соусів", який був представлений відомим шеф-кухарем Che Liang Lee.

Інгредієнти

ІНГРЕДІЄНТИ

ОСНОВНІ ІНГРЕДІЄНТИ (на 2-3 порції):

250 г свина підчеревина (без шкіри, порізана товщиною ≈4 см)

½ Огірок (необов’язково — гарнір)

МАРИНАД НАПІВФАБРИКАТ (для великої закладки):

35 ст. л. / 500мл LKK Char Siu Sauce

25 ст. л. / 400мл LKK Hoisin Sauce

20 ст. л / 300 мл LKK Світлий соєвий соус

7 ст. л / 100мл LKK Темний соєвий соус

300 г цукор

60 г часник (дрібно нарізаний)

60 г цибуля шалот (дрібно нарізана)

ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ:

1. Змішайте всі інгредієнти для маринаду. Відставте в сторону. Вимийте і висушіть підчеревину. Наріжте товщиною в 4 см. Маринуйте не менше 6 годин.

2. Духовку попередньо розігрійте до 180 ° C (в раціональній функції запікання).

3. Смажте свинину протягом 15 хв або до її задимлення. Глазуруйте підчеревину з двох сторін соусом Chаr Siu LKK.

4. Наріжте підчеревину товщиною 2 см. Наріжте огірок скибочкою для прикраси та покладіть підчеревину на нього. Подавайте!

Поділитися в соц. мережі:
В рецепте использовались: