
45 мин
час приготування
2-3 порции
кількість
Свинина в кантонському стилі - ще один рецепт із серії майстер-класів "Розмаїття азійських соусів", який був представлений відомим шеф-кухарем Che Liang Lee.
Інгредієнти
- 250 г свина підчеревина (без шкіри, шматком завтовшки ≈4 см)
- ½ огірка (за бажанням — для гарніру)
- 35 ст. л. / 500 мл LKK Char Siu Sauce
- 25 ст. л. / 400 мл LKK Hoisin Sauce
- 20 ст. л. / 300 мл LKK Світлий соєвий соус
- 7 ст. л. / 100 мл LKK Темний соєвий соус
- 300 г цукру
- 60 г часнику (дрібно нарізаного)
- 60 г цибулі шалот (дрібно нарізаної)
Спосіб приготування
- Маринування
Змішайте всі інгредієнти для маринаду. Вимийте та висушіть свину грудинку, наріжте шматками завтовшки приблизно 4 см. Залийте маринадом і залиште щонайменше на 6 годин. - Запікання
Розігрійте духовку до 180°C (режим запікання). Викладіть грудинку на решітку або деко. Запікайте близько 15 хвилин, доки м’ясо не почне карамелізуватись і ледь диміти. - Глазурування
Під час приготування змастіть грудинку з обох боків соусом LKK Char Siu, щоб отримати блискучу карамельну скоринку. - Подача
Наріжте готову грудинку шматочками завтовшки близько 2 см. Огірок наріжте скибочками та викладіть під м’ясо як гарнір. Подавайте гарячим.