Свина грудинка у кантонському стилі - покроковий рецепт | Морський Дім
Свина грудинка у кантонському стилі

Свинина в кантонському стилі - ще один рецепт із серії майстер-класів "Розмаїття азійських соусів", який був представлений відомим шеф-кухарем Che Liang Lee.

Інгредієнти

  • 250 г свина підчеревина (без шкіри, шматком завтовшки ≈4 см)
  • ½ огірка (за бажанням — для гарніру)
  • 35 ст. л. / 500 мл LKK Char Siu Sauce
  • 25 ст. л. / 400 мл LKK Hoisin Sauce
  • 20 ст. л. / 300 мл LKK Світлий соєвий соус
  • 7 ст. л. / 100 мл LKK Темний соєвий соус
  • 300 г цукру
  • 60 г часнику (дрібно нарізаного)
  • 60 г цибулі шалот (дрібно нарізаної)

Спосіб приготування 

  1.  Маринування 
    Змішайте всі інгредієнти для маринаду. Вимийте та висушіть свину грудинку, наріжте шматками завтовшки приблизно 4 см. Залийте маринадом і залиште щонайменше на 6 годин.
  2. Запікання 
    Розігрійте духовку до 180°C (режим запікання). Викладіть грудинку на решітку або деко. Запікайте близько 15 хвилин, доки м’ясо не почне карамелізуватись і ледь диміти.
  3. Глазурування 
    Під час приготування змастіть грудинку з обох боків соусом LKK Char Siu, щоб отримати блискучу карамельну скоринку.
  4. Подача 
    Наріжте готову грудинку шматочками завтовшки близько 2 см. Огірок наріжте скибочками та викладіть під м’ясо як гарнір. Подавайте гарячим.
Поділитися в соц. мережі:
В рецепте использовались:
Подивитися товар
додати до заявки
Подивитися товар
додати до заявки
Подивитися товар
додати до заявки
Подивитися товар
додати до заявки