Свинина в кантонському стилі - ще один рецепт із серії майстер-класів "Розмаїття азійських соусів", який був представлений відомим шеф-кухарем Che Liang Lee.
Інгредієнти
ІНГРЕДІЄНТИ
ОСНОВНІ ІНГРЕДІЄНТИ (на 2-3 порції):
250 г свина підчеревина (без шкіри, порізана товщиною ≈4 см)
½ Огірок (необов’язково — гарнір)
МАРИНАД НАПІВФАБРИКАТ (для великої закладки):
35 ст. л. / 500мл LKK Char Siu Sauce
25 ст. л. / 400мл LKK Hoisin Sauce
20 ст. л / 300 мл LKK Світлий соєвий соус
7 ст. л / 100мл LKK Темний соєвий соус
300 г цукор
60 г часник (дрібно нарізаний)
60 г цибуля шалот (дрібно нарізана)
ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ:
1. Змішайте всі інгредієнти для маринаду. Відставте в сторону. Вимийте і висушіть підчеревину. Наріжте товщиною в 4 см. Маринуйте не менше 6 годин.
2. Духовку попередньо розігрійте до 180 ° C (в раціональній функції запікання).
3. Смажте свинину протягом 15 хв або до її задимлення. Глазуруйте підчеревину з двох сторін соусом Chаr Siu LKK.
4. Наріжте підчеревину товщиною 2 см. Наріжте огірок скибочкою для прикраси та покладіть підчеревину на нього. Подавайте!