Якість
Продукція JS – оптимальне дотримання параметру ціна-якість. JS використовує лише відбірні інгредієнти і 100% імпортованої сировини.
Місія та пріоритети діяльності
Місія JS – забезпечити потребу у якісному продукті на професійних кухнях та розповсюдити знання про автентичну японську кухню.
Пріоритети JS:
- безпека та якість продукції;
- задоволеність споживачів;
- інноваційний підхід.
Асортимент
Продукція JS представлена такими категоріями:
- риба та морепродукти (свіжоморожений тунець та морський окунь izumidai; вугор, обсмажений у соусі унагі; ікра мойви та летючої риби);
- заморожені салати з водоростей та морепродуктів;
- соуси та приправи (соєвий соус, соус унагі, соус теріякі, мірин, оцет для суші та салатів, соєва паста, японський майонез);
- сушені водорості (норі, fueru wakame, dashi kombu);
- маринований імбир (білий та рожевий);
- азіатська локшина (гречана локшина соба, пшенична локшина удон та рамен та ін.);
- продукти для панірування (кунжут, темпурна суміш та панірувальні сухарі);
- васабі-продукти (паста та порошок).
 
                                 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        