1 порция
кількість
Страви з шисо – тренд цього року. Наш соєвий соус з шисо та цитрусом Yamasa стане чудовим доповненням для тунця.
Інгредієнти
- ТАТАКІ ТУНЕЦЬ З СОУСОМ ШИСО:
- Тунець маринований н/ф – 80 г
- Огірок – 30 г
- Мікрогрін (горох) – 3 г
- Васабі Kinjirushi – 2 г
- Соус соєвий з цитрусом і шисо Yamasa – 30 г
- Цибуля зелена – 1 г
- ТУНЕЦЬ МАРИНОВАНИЙ Н/Ф:
- Соєвий соус світлий Premium Lee Kum Kee – 300 г
- Соус мірін Mizkan – 100 г
- Саке кулінарне – 100 г
- Тунець YF A – 1-1,5 кг
Спосіб приготування:
Світлий соєвий соус, мірін та саке змішати та прогріти на середньому вогні.
В остиглий маринад помістити рибу цілим шматком на 45 хв.
Після, не промиваючи, видалити зайвий маринад, добре промокнувши паперовим рушником.
Обсмажений з усіх сторін по декілька секунд цілий шматок маринованого тунця нарізати слайсами.
Внутрішні частинки слайсів тунця змазати васабі і покласти тонко нарізаний соломкою огірок, мікрогрін і зелену цибулю.
Завернуті у вигляді ролів шматочки тунця подавати з соусом шисо.