Локшина пшенична
Існує багато різних видів локшини і один з них - пшенична локшина. Це популярна локшина, яка дозволяє готувати страви в азіатської кухні та здобуває все більшу популярність у всьому світі, в тому числі в Україні. Завдяки можливості поєднуватися з різноманітними інгредієнтами, з цією локшиною люблять працювати шеф-кухарів закладів HoReCa. Пшенична локшина має ніжну текстуру та може бути використана для створення різноманітних страв, від улюбленої локшини в супі до смачної локшини в основній страві.
В асортименті Морського Дому ви знайдете:
Пшенична локшина використовується для приготування рамену - традиційного японського супу, мабуть, найпопулярнішого азійського супу в Україні. Локшина для рамену відрізняється від інших видів своєю текстурою і складом тіста. Вона має специфічний вид і структуру, які допомагають затримувати й посилювати смак бульйону та інших інгредієнтів.
Запрошуємо вас спробувати використати пшеничну локшину для створення неймовірних та смачних страв. На сайті Морського Дому ви знайдете широкий вибір пшеничної локшини високої якості від найкращих постачальників світу. А якщо у вас обмаль часу – просто напишіть чи подзвоніть нам за вказаними телефонами, і ми підберемо весь потрібний для вас асортимент для азійського чи європейського меню.