
25 мин
час приготування
1 порция
кількість
Локшина Yellow Noodles - традиційна японська локшина, яка вражає своєю особливістю та неповторним смаком. Готується з пшеничного борошна з додаванням куркуми, яка надає особливий м’який смак та жовтий колір. Вона чудово поєднується з ніжною телятиною у соусі Блек Пеппер WOK.
Інгредієнти
- Локшина Yellow Noodles TM JS - 60г
- Телятина - 70 г
- Соус WOK Блек Пеппер TM JS - 50 г.
- Перець болгарський - 42 г
- Пекінська капуста - 35 г
- Олія - 39 г
- Горох цукровий (Pea Pods) заморожений - 32 г
- Кукурудза Бебі TM JS - 32 г
- Цибуля червона - 29 г
- Гриби гливи (вешенки) - 23 г
- Базилік свіжий - 11 г
- Часник - 4 г
- Імбир - 3 г
- Цибуля сушена - 2 г
Спосіб приготування:
Локшину відварити в киплячій воді до готовності. Після цього промити під холодною водою та змастити олією.
Порізати помиті овочі соломкою, подрібнити часник та імбир. Телятину порізати на шматочки.
- У розігріту WOK пательню додати олії. Обсмажити на середньому вогні м’ясо та овочі.
- Додати рубаний часник та імбир. Додати відварену локшину, соус і ретельно перемішати всі інгредієнти в пательні.
- Викласти на тарілку і прикрасити.
Соус WOK Блек Пеппер TM JS надає гостроту та насичений смак чорного перцю, повноту аромату м’яса, який чудово поєднується з жовтою локшиною.