Японська кухня
Шипіння олії на розпеченій поверхні сковороди тепан, стрімкі рухи шеф-кухаря та перетворення простих продуктів на кулінарний шедевр — це і є магія Тепан-Які. Тут майстерність поєднується з шоу, а смажені креветки з рисом, стають не просто стравою, а справжнім кулінарним шоу. Але щоб досягти ідеального балансу хрусткого рису, соковитих креветок та свіжих овочів, важливо знати не лише послідовність дій, а й тонкощі техніки. Ця стаття розкриє всі секрети, як приготувати смажений рис з креветками та подати його гостям так, щоб вони запам'ятали не лише смак, а й емоції.
Страви з шисо – тренд цього року. Наш соєвий соус з шисо та цитрусом Yamasa стане чудовим доповненням для тунця.
Традиційний суп Місо Рамен - це один з символів японської кухні, який несе в собі абсолютно неповторний автентичний смак і аромат. Місо Рамен вирізняється своїм основним інгредієнтом - місо-пастою, яка надає йому характерний солодкуватий смак та багатий аромат.
Лосось глазурований у соєвому соусі - це простий та вишуканий рецепт, який вартий бути у меню будь-якого ресторану.
Маринований такуан у поєднанні з запеченим болгарським перцем, сиром та гострим сливовим соусом
Покроковий рецепт сашимі-салату з маринованим тунцем та з листям Шисо - вишуканий рецепт японської кухні від Морського Дому.
Татакі - це японський метод приготування риби та м'яса. М'ясо готується у пряному маринаді та злегка обсмажується. Подається із зеленим гарніром та заправкою, який також порадує насиченим смаком та користю.
Це ідеальне поєднання соковитої начинки, ніжного тіста та техніки приготування, яка дозволяє створити баланс текстур і смаків. Така страва точно стане до вподоби вашим гостям.
Традиційний суп Рамен Шою, з яким часто асоціюється японська кухня. Це вдале поєднання ніжного бульйону, локшини, збагачених ароматом соєвого соусу та різноманітними смаковими додатками.