Академія МД - проект Компанії "Морський Дім", головною метою якого є розповсюдження знань про паназіатську кухню.
Академія МД на чолі з бренд-шефом Іллею Червенко займається розробкою меню та його подальшим впровадженням для закладів різних форматів; тестуванням головних новинок, що з’являються на ринку; проведенням майстер-класів і кулінарних шоу; навчанням персоналу.
Академія МД і Компанія «Морський Дім» спільно з корпорацією «Yamasa Corporation» є ексклюзивними представниками в Україні Єдиної Освітньої Суші-Організації у Японії, що затверджена державою – «Japanese Sushi Skills Institute», що знаходиться під егідою японської об’єднаної асоціації суші-експертів – «All Japan Sushi Association».
Головна діяльність «JSSI» – проведення семінарів і майстер-класів для шеф-кухарів закладів HoReCa з метою навчання їх професійній техніці приготування японських страв, а також подальшим екзаменуванням. Навчання проходить під керівництвом посла суші у світі, японського майстра та директора AJSA, пана Masayoshi Kazato, а також шеф-кухара та віце-президента AJSA, пана Kensaku Yoshida.