Рамен Шої з телятиною - покроковий рецепт від Морського Дому
Рамен Шої з телятиною

Традиційний суп Рамен Шою, з яким часто асоціюється японська кухня. Це вдале поєднання ніжного бульйону, локшини, збагачених ароматом соєвого соусу та різноманітними смаковими додатками.

Інгредієнти

  • Бульйон Рамен Шої н/ф - 300 г
  • Локшина «Udon» заморожена - 80 г
  • Телятина н/ф - 76 г
  • Яйце - 40 г
  • Редька "Серце дракона" маринована - 10 г
  • Водорості Конбу н/ф TM JS - 6 г
  • Цибуля сушена - 5 г
  • Перець чилі - 2 г
  • Насіння кунжутне чорне «Iri Goma» TM JS - 1 г

Традиційний суп Рамен Шою, з яким часто асоціюється японська кухня, дарує автентичний та насичений аромат. Цей унікальний і популярний японський суп став не тільки популярним у своїй країні походження, але й широко визнаним по всьому світу. 

Рамен Шою - це вдале поєднання ніжного бульйону, локшини, збагачених ароматом соєвого соусу та різноманітними смаковими додатками. Цей суп став частиною японської культури та визначного символу азіатської гастрономії.

Спосіб приготування:

  1. Локшину відварити в киплячій воді до готовності. Розморожена локшина не змінює текстури та смаку.
  2. Підготовлену локшину викласти на тарілку. Залити гарячим бульйоном. Додати замариноване яйце, водорості Конбу і м’ясо, обсмажене на пательні.
  3. Прикрасити свіжим чилі, маринованою редькою, цибулею і кунжутом.
Поділитися в соц. мережі:
В рецепте использовались: