45 мин
час приготування
1 порция
кількість
Традиційний суп Рамен Шою, з яким часто асоціюється японська кухня. Це вдале поєднання ніжного бульйону, локшини, збагачених ароматом соєвого соусу та різноманітними смаковими додатками.
Інгредієнти
- Бульйон Рамен Шої н/ф - 300 г
- Локшина «Udon» заморожена - 80 г
- Телятина н/ф - 76 г
- Яйце - 40 г
- Редька "Серце дракона" маринована - 10 г
- Водорості Конбу н/ф TM JS - 6 г
- Цибуля сушена - 5 г
- Перець чилі - 2 г
- Насіння кунжутне чорне «Iri Goma» TM JS - 1 г
Традиційний суп Рамен Шою, з яким часто асоціюється японська кухня, дарує автентичний та насичений аромат. Цей унікальний і популярний японський суп став не тільки популярним у своїй країні походження, але й широко визнаним по всьому світу.
Рамен Шою - це вдале поєднання ніжного бульйону, локшини, збагачених ароматом соєвого соусу та різноманітними смаковими додатками. Цей суп став частиною японської культури та визначного символу азіатської гастрономії.
Спосіб приготування:
- Локшину відварити в киплячій воді до готовності. Розморожена локшина не змінює текстури та смаку.
- Підготовлену локшину викласти на тарілку. Залити гарячим бульйоном. Додати замариноване яйце, водорості Конбу і м’ясо, обсмажене на пательні.
- Прикрасити свіжим чилі, маринованою редькою, цибулею і кунжутом.