
Це ідеальне поєднання соковитої начинки, ніжного тіста та техніки приготування, яка дозволяє створити баланс текстур і смаків. Така страва точно стане до вподоби вашим гостям.
Інгредієнти
- Зелена цибуля - 10 г
- Свіжа капуста - 30 г
- Часник - 15 г
- Свинний фарш - 200 г
- Соєвий соус Yamasa - 15 г
- Шаосинське вино - 10 г
- Кунжутна олія JS - 5 г
- Тісто для гьодза
- Сіль, перець за смаком
- Рисовий оцет
- Чилі олія
- Кунжут для прикрашання
- Крохмаль - 1 ч.л.
Спосіб приготування:
Приготування начинки:
Подрібніть зелену цибулю та капусту. Додайте їх до м’ясного фаршу, посоліть і поперчіть за смаком. Додайте соєвий соус Yamasa, Шаосінське вино та кунжутну олію JS. Ретельно перемішайте всі інгредієнти руками.Формування гьодза:
Візьміть готове тісто для гьодза. На кожен кружечок викладайте приблизно 15 г начинки. Змочіть краї тіста водою та сформуйте гьодза, як показано на відео нижче.Смаження гьодза:
Розігрійте пательню на середньому вогні (приблизно до 180°C). Викладіть 6 гьодза на пательню - 1 порція. Змішайте крохмаль з 100 мл води, вилийте цю суміш у пательню, накрийте кришкою та готуйте, поки вода повністю не випарується.Подача:
Викладіть готові гьодза на тарілку. За бажанням посипте кунжутом для декору.Приготування соусу:
Для соусу змішайте рисовий оцет JS, соєвий соус Yamasa та трохи олії чилі. Подавайте соус до гьодза.