Гьодза зі свининою та овочами - покроковий рецепт з фото | Морской Дом
Гьодза зі свининою та овочами

Це ідеальне поєднання соковитої начинки, ніжного тіста та техніки приготування, яка дозволяє створити баланс текстур і смаків. Така страва точно стане до вподоби вашим гостям.

Інгредієнти

  • Зелена цибуля - 10 г
  • Свіжа капуста - 30 г
  • Часник - 15 г
  • Свинний фарш - 200 г
  • Соєвий соус Yamasa - 15 г
  • Шаосинське вино - 10 г
  • Кунжутна олія JS - 5 г
  • Тісто для гьодза
  • Сіль, перець за смаком
  • Рисовий оцет
  • Чилі олія
  • Кунжут для прикрашання
  • Крохмаль - 1 ч.л.

Спосіб приготування:

  1. Приготування начинки:
    Подрібніть зелену цибулю та капусту. Додайте їх до м’ясного фаршу, посоліть і поперчіть за смаком. Додайте соєвий соус Yamasa, Шаосінське вино та кунжутну олію JS. Ретельно перемішайте всі інгредієнти руками.

  2. Формування гьодза:
    Візьміть готове тісто для гьодза. На кожен кружечок викладайте приблизно 15 г начинки. Змочіть краї тіста водою та сформуйте гьодза, як показано на відео нижче.

  3. Смаження гьодза:
    Розігрійте пательню на середньому вогні (приблизно до 180°C). Викладіть 6 гьодза на пательню - 1 порція. Змішайте крохмаль з 100 мл води, вилийте цю суміш у пательню, накрийте кришкою та готуйте, поки вода повністю не випарується.

  4. Подача:
    Викладіть готові гьодза на тарілку. За бажанням посипте кунжутом для декору.

  5. Приготування соусу:
    Для соусу змішайте рисовий оцет JS, соєвий соус Yamasa та трохи олії чилі. Подавайте соус до гьодза.


Поділитися в соц. мережі:
В рецепте использовались:
Подивитися товар
додати до заявки
Подивитися товар
додати до заявки
Подивитися товар
додати до заявки
Подивитися товар
додати до заявки