
25 мин
час приготування
1 порция
кількість
Це традиційний Тайландський суп з кисло-гострим смаком і неймовірним ароматом. Популярний суп у всьому світі
Інгредієнти
- Бульйон Том Ям - 300г
- Гриби гливи - 40г
- Креветки королівські 16/20 б/г с/м Prof Line TM Delfin - 30г
- Помідори черрі - 30 г
- Олія з кінзи - 10г
- Соус «Chiu Chow Chilli Oil» TM Lee Kum Kee - 2г
За простотою страви, ховається приготування складного бульйону з використанням кокосового молока, рибного соусу та пасти Том Ям, який надає ексклюзивного та впізнаваного смаку у світі кулінарії.
Бульйон Том Ям
- Бульйон курячий н/ф - 330г
- Молоко кокосове Kara - 70г
- Соус рибний TM Aroy-d - 20г
- Паста Том Ям Aroy-d - 15г
- Сік лайму - 10г
- Лемонграс цілий с/м TM Aroy-d - 10г
- Цукор 6г
- Галаган цілий с/м TM Aroy-d - 4г
- Листя лайму с/м TM Aroy-d - 2г
Спосіб приготування
- Бульйон довести до кипіння.
- Додати пасти, галангал, лемонграс.
- Довести до смаку цукром, соком лайму і кокосовим молоком. Все перемішати.
- Креветки, кальмар і гриби проварити в бульйоні.
- Додати помідори і проварити близько 1 хв.
- Прикрасити кінзою, додати зелену олію з кінзи.