Суп Том Ям (Tom Yam) - покроковий рецепт з фото | Морской Дом
Суп Том Ям (Tom Yam)

Це традиційний Тайландський суп з кисло-гострим смаком і неймовірним ароматом. Популярний суп у всьому світі

Інгредієнти

  • Бульйон Том Ям - 300г
  • Гриби гливи - 40г
  • Креветки королівські 16/20 б/г с/м Prof Line TM Delfin - 30г
  • Помідори черрі - 30 г
  • Олія з кінзи - 10г
  • Соус «Chiu Chow Chilli Oil» TM Lee Kum Kee - 2г

За простотою страви, ховається приготування складного бульйону з використанням кокосового молока, рибного соусу та пасти Том Ям, який надає ексклюзивного та впізнаваного смаку у світі кулінарії.

Бульйон Том Ям

  • Бульйон курячий н/ф - 330г
  • Молоко кокосове Kara - 70г
  • Соус рибний TM Aroy-d - 20г
  • Паста Том Ям Aroy-d - 15г
  • Сік лайму - 10г
  • Лемонграс цілий с/м TM Aroy-d - 10г
  • Цукор 6г
  • Галаган цілий с/м TM Aroy-d - 4г
  • Листя лайму с/м TM Aroy-d - 2г

Спосіб приготування

  1. Бульйон довести до кипіння. 
  2. Додати пасти, галангал, лемонграс. 
  3. Довести до смаку цукром, соком лайму і кокосовим молоком. Все перемішати.
  4. Креветки, кальмар і гриби проварити в бульйоні. 
  5. Додати помідори і проварити близько 1 хв.
  6. Прикрасити кінзою, додати зелену олію з кінзи.
Поділитися в соц. мережі:
В рецепте использовались:
Подивитися товар
додати до заявки
Подивитися товар
додати до заявки
Подивитися товар
додати до заявки
Подивитися товар
додати до заявки
Подивитися товар
додати до заявки
Подивитися товар
додати до заявки
Подивитися товар
додати до заявки