
30 мин
час приготування
1 порция
кількість
Суп Том Кха - національна страва багатьох азійських країн та набуває популярності по всьому світу, дослівно перекладається як "варити" або "кип'ятити". Ця страва має яскраво виражений неповторний смак та аромат.
Інгредієнти
- Бульйон Том Кха н/ф - 250г
- Філе курячого стегна - 60г
- Гриби гливи - 42г
- Помідори чері - 30г
- Олія з кінзи - 10г
- Перець чилі - 5г
- Кінза свіжа - 5г
Для бульйону Том Кха:
- Бульйон курячий н/ф - 300г
- Молоко кокосове Kara - 100
- Паста Том Кха - 30г
- Соус рибний 5,4кг TM Aroy-d - 20г
- Лемонграс цілий с/м 200г TM Aroy-d - 10г
- Сік лайму - 10г
- Цукор - 8г
- Галаган цілий с/м 200г TM Aroy-d - 4г
- Листя лайму с/м 114г TM Aroy-d - 2г
Спосіб приготування:
- Бульйон довести до кипіння. Додати пасти, галангал, лемонграс.
- Довести до смаку цукром, соком лайму і кокосовим молоком. Все перемішати. Головним інгредієнтом супу є паста Том Кха, до складу якої входить набір азітських спецій, трав та кокосове молоко Kara, завдяки чому страва має яскраво виражений та неповторний смак.
- М’ясо проварити в бульйоні з грибами.
- Додати помідори.
- Прикрасити кінзою та олією з кінзи