Суп Том Кха (Tom Kha) - покроковий рецепт з фото | Морской Дом
Суп Том Кха (Tom Kha)

Суп Том Кха - національна страва багатьох азійських країн та набуває популярності по всьому світу, дослівно перекладається як "варити" або "кип'ятити". Ця страва має яскраво виражений неповторний смак та аромат.

Інгредієнти

  • Бульйон Том Кха н/ф - 250г
  • Філе курячого стегна - 60г
  • Гриби гливи - 42г
  • Помідори чері - 30г
  • Олія з кінзи - 10г
  • Перець чилі - 5г
  • Кінза свіжа - 5г

Для бульйону Том Кха: 

  • Бульйон курячий н/ф - 300г 
  • Молоко кокосове Kara - 100
  • Паста Том Кха - 30г
  • Соус рибний 5,4кг TM Aroy-d - 20г
  • Лемонграс цілий с/м 200г TM Aroy-d - 10г
  • Сік лайму - 10г
  • Цукор - 8г
  • Галаган цілий с/м 200г TM Aroy-d - 4г
  • Листя лайму с/м 114г TM Aroy-d - 2г

Спосіб приготування:

  1. Бульйон довести до кипіння. Додати пасти, галангал, лемонграс. 
  2. Довести до смаку цукром, соком лайму і кокосовим молоком. Все перемішати. Головним інгредієнтом супу є паста Том Кха, до складу якої входить набір азітських спецій, трав та кокосове молоко Kara, завдяки чому страва має яскраво виражений та неповторний смак.
  3. М’ясо проварити в бульйоні з грибами. 
  4. Додати помідори. 
  5. Прикрасити кінзою та олією з кінзи
Поділитися в соц. мережі:
В рецепте использовались:
Подивитися товар
додати до заявки
Подивитися товар
додати до заявки
Подивитися товар
додати до заявки
Подивитися товар
додати до заявки
Подивитися товар
додати до заявки
Подивитися товар
додати до заявки