Ф`южн рол Salmon Roll в сирно-трюфельному соусі - покроковий рецепт з фото | Морской Дом
Ф`южн рол Salmon Roll в сирно-трюфельному соусі

Суші та роли не втрачають своєї популярності серед українців. Пропонуємо додати в ваше меню різноманітності та спробувати новий фьюжн рол «Salmon Roll в сирно-трюфельносу соусі» від бренд-шефа «Морського Дому» Іллі Червенка

Інгредієнти

  • Рис для суші Akitakomachi, Oshihari - 110 г
  • Норі JS - 1 лист
  • Крем-сир - 40 г
  • Огірок - 30 г
  • Маринований гарбуз KANPYO JS - 20 г
  • Маринована редька дайкон TAKUAN JS - 15 г
  • Лосось - 100 г
  • Сирний соус - 40 г
  • Соус Манго-Чилі - 40 г
  • Трюфельний соус - 40 г
  • Горіхи для прикрашання

Спосіб приготування:

  1. На лист норі викласти заправлений відварний рис, щільно по всій поверхні залишаючи верхній край листа без рису на 2см. Перевернути заготовку рисом вниз так, щоб край листа без рису був ближчим до вас. 
  2. По центру викласти крем-сир по всій ширині, далі додати нарізаний соломкою свіжий огірок, маринований гарбуз та мариновану редьку дайкон.
  3. Щільно скрутити рол, притримуючи начинку. Надати ролу необхідної форми за допомогою циновки (макісу). 
  4. Нарізати лосось на слайси та викласти на верх сформованого ролу. Після чого, ще раз злегка притиснути рол щоб риба добре лягла. 
  5. Рол нарізати на 8 рівних частин змоченим у воді гострим ножем.
  6. Викласти рол на тарілку, полити сирним соусом, потім соусом Манго-чилі і  трюфельним соусом. Прикрасити подрібненими горішками.

Смачного!

Відео приготування:

Поділитися в соц. мережі:
В рецепте использовались:
Подивитися товар
додати до заявки
Подивитися товар
додати до заявки
Подивитися товар
додати до заявки
Подивитися товар
додати до заявки
Подивитися товар
додати до заявки