Крем-сир: Секретний інгредієнт світових кулінарних майстрів | Морський Дім

Крем-сир - це універсальний інгредієнт, який використовують в багатьох азійських та європейських стравах.

Батьківщино крем-сиру вважають США, де його винайшли у 1870-х роках. Кажуть, що у Європі схожі сири виготовляли раніше, однак сучасний крем-сир у тому вигляді, до якого звикли ми, був розроблений саме американськими молочниками.

В Азії продукт з’явився на початку 20-го століття - його завезли європейські колонізатори. Спочатку сир був доступний лише заможним людям, і саме тому класичні рецепти суші та ролів не містять крем-сир у своєму складі. У японській кулінарії акцентом в стравах завжди були свіжі, прості сезонні інгредієнти. У ті далекі роки звичайні люди не мали доступу до вишуканого продукту й не додавали до страв. Та час все змінив: крем-сир з кожним роком став більш вживанішим і популярішим серед усього населення й остаточно завоював прихильність мільйонів споживачів.

Сьогодні вершковий крем-сир використовується в різних стравах Азії, а його популярність та способи застосування варіюються від країни до країни.

До прикладу, найбільш популярне застосування крем-сиру в Японії – у японських чизкейках та у деяких сучасних варіаціях суші та ролів (які також полюбляють українці). У Південній Кореї крем-сир використовується в стравах з локшиною та рисових кульках. У Китаї з крем-сиру полюбляють готувати десерти, а також додавати у страви  з локшиною й овочами. Щодо країн Південно-Східній Азії (Індонезія, Тайланд, Філіппіни та ін.) продукт дуже часто використовується в соусах.

Які б страви не готували ви, якісний вершковий крем-сир завжди є в асортименті Морського Дому.  Крем-сир вершковий Cook Partner, що вже не перший рік є лідером продажів,  виготовлений зі свіжого молока (40,8%) та вершків (58,1%), саме тому має назву «вершковий» та має справжній насичений вершковий смак. 

У продукту ніжна кремова структура, тому натуральний сир Cook Partner використовують шеф-кухарі для ресторанних страв. Він без рослинних жирів, консервантів, барвників, гарно тримає форму та стійкий до температури. Додавання вершкового крем-сиру Cook Partner в страви допомагає збагатити смаковий профіль, роблячи його більш насиченим і глибоким. Відтінки вершкового смаку доповнюються і підкреслюються іншими інгредієнтами, створюючи гармонійний смак та чудовий вигляд у тарілці гостя вашого закладу.

Ставайте партнером Морського Дому та отримуйте найкращі інгредієнти для страв різних кухонь світу вже сьогодні!

Поділитися в соц. мережі: