28 жовтня 2024 у Києві відбулась подія, яка об’єднала лідерів ресторанного бізнесу та відкрила нову сторінку в індустрії - SALT Restaurant Innovation Conference.
Організована Hoteliero, ця подія зібрала амбітних рестораторів, лідерів думок, талановитих шеф-кухарів та бізнесменів, які, незважаючи на труднощі, продовжують формувати майбутнє української кулінарії. Цьогоріч серед учасників — і команда "Морського Дому". Ми також привнесли «свій смак» на конференцію, презентуючи унікальні концепції, продукти та страви, які відображають наше прагнення до інновацій та збереження високих стандартів якості.
Цього разу "Морський Дім" втілив свій підхід до кулінарії через унікальний рамен від бренд-шефа Іллі Червенка. Понад 200 порцій «справжньої насолоди» було запропоновано для учасників Salt. Приготований з продуктів бренду JS, страва поєднала не лише високоякісні інгредієнти, а й людей, які його смакували. Ілля Червенко особисто пригощав та розповідав про секрети приготування смачного японського рамену, який, до речі, входить в ТОП 5 супів світу, і стає все більш популярним в Україні. Ми переконані, з нашими основами для рамену готувати страву у вашому закладі буде легше й вигідніше, це економія часу, людських та фінансових ресурсів.
Тож відвідувачі Salt отримали чудову можливість насолодитися унікальними смаками, на власні очі побачити усі інгредієнти, з яких готується рамен, відчути дух нашої компанії, яка вже багато років підтримує кулінарні тренди і є провідним постачальником продуктів та інгредієнтів для азійської кухні в Україні.
SALT як інноваційний простір дозволяє кожному знайти свою нішу і створити візію для розвитку. Виступи спікерів, жваві дискусії та неформальні зустрічі з друзями, колегами стали ключовими моментами, які надихають на нові проекти. І серед цих моментів "Морський Дім" мав важливу місію — показати, як можна створювати унікальні гастрономічні продукти, які відповідають запитам сучасного українського ринку.
"Морський Дім" дякує Hoteliero за можливість бути частиною конференції, а також усім партнерам, гостям і учасникам за живий обмін досвідом та незабутню атмосферу. Ми продовжуємо рухатись далі, впроваджуючи свою місію — відкривати нові грані смаку для наших клієнтів і підтримувати розвиток гастрономічної індустрії країни.