Компанія «Морський Дім» знову в епіцентрі кулінарних подій!
У вересні ми стали частиною крутої зустрічі - Young Chefs 2024. На одному майданчику, в КВЦ «Парковий» у Києві, зібралися «всі свої» - молоді шефи та досвідчених профі, ресторатори, експерти кулінарної справи, постачальники й партнери у сфері HoReCa.
І це був справжній вибух креативу, експериментів та нових ідей!
Для «Морського Дому» подія Young Chefs - про натхнення, нові відкриття і драйв. Нам подобається бути частиною спільноти, що проводить жваві дискусії про бізнес, поп-апи від шефів та крутих закладів, говорить про виклики кулінарної індустрії та можливості кар’єрного росту у цій сфері. Ми бачимо, наскільки багато є молодих, вражаючих кухарів, які виводять гастрономію на новий рівень, стають справжньою гордістю кулінарної спільноти, а їхній творчий підхід та інноваційні ідеї змінюють не тільки меню місцевих закладів, але й відкривають українську професійну кухню для всього світу.
Серед таких талантів – Артем Кабулахін, переможець кулінарного шоу «Майстер Шеф. Професіонали», харизматичний молодий чоловік, що черпає своє натхнення в сучасній українській кухні, готує справжні витвори мистецтва, використовуючи техніки приготування іноземних професіоналів. А ще – активно допомагає ЗСУ та регулярно проводить благодійні збори.
Артем представив на заході дві страви: з рибою та зі свининою, вдало поєднавши азійські продукти «Морського Дому» у нові кулінарні шедеври. Соус соєвий «SUPERIOR Dark» та «SUPERIOR Light» бренду Lее Kum Kee, Сік цитруса юзу "YUZU", рибний соус Aroy-D отримали максимально схвальні відгуки від Артема й допомогли розкрити усю глибину смаків його страв.
Артем, як і більшість запрошених шефів, не боїться ламати стереотипи. Бо це молоде покоління шеф-кухарів вирізняється креативністю, відкритістю до нових ідей і безстрашним підходом до кулінарних викликів, що дозволяє їм не тільки створювати унікальні страви, а й формувати нові гастрономічні тренди. Кожен із запрошених молодих професіоналів продемонстрував сміливість експериментувати з традиційними рецептами, впроваджуючи новітні техніки та інгредієнти.
Таким шеф-кухарям потрібні кращі інгредієнти для найкрутіших страв, і саме «Морський Дім» забезпечує усім необхідним. Від традиційних азійських продуктів до інноваційних інгредієнтів-новинок - у нас є майже все для того, щоб меню кожного закладу (а також шалені ідеї молодих талантів) були на піку трендів.
Дякуємо організаторам Young Chefs за нереальний круту подію, нашим партнерам за підтримку, команді «Морського Дому» за гідне представлення компанії на крутому заході й, звісно, всім гостям, хто розділив із нами цей крутий день.
Попереду ще більше захоплюючих подій, колаборацій і нових можливостей! Приєднуйтесь до нашої спільноти якнайшвидше, аби не пропустити важливе!