Гастро-подія березня: "Морський Дім" на CНEF-CHEF 2024 у Львові

У березні «Морський Дім» долучився до серії практичних майстер-класів CНEF-CHEF 2024, організованих компанією Hoteliero у м. Львові. 

Creative CHEFS summit 2024 logoCНEF-CHEF 2024 - це перший грандіозний гастро-захід цього року від Hoteliero з назвою «Знайомі незнайомці: WOW фактор», що об’єднав професіоналів кулінарної справи з різних куточків України та створив простір, де можна продемонструвати свою експертизу шеф-кухарям, спробувати оригінальні й страви гостям заходу, зустріти цікавих, відомих персоналій, знайти нових партнерів та обмінятися новинами з колегами.

Для «Морському Дому» - це чудова нагода вкотре представити свої бізнес-рішення, ідеї та ексклюзивний асортимент від провідних світових брендів провідним закладам HoReCa України. Участь в національних гастро-заходах відображає високий статус «Морського Дому» в індустрії кулінарного мистецтва та підкреслює значимість, визнання й вплив нашої компанії на ринок ресторанного бізнесу.

Команда Морського дому на CHEF-CHEF 2024 у Львові

Ми горді з того, що велика кількість підприємств обрає «Морський Дім» основним постачальником продуктів для приготування страв різних кухонь світу. Ми пишаємось нашою командою, що допомагає якісно представляти «Морський Дім» на ринку України.

Морський Дім на CHEF-CHEF 2024 у ЛьвовіКоманда Морського дому разом з шефами на CHEF-CHEF 2024

Ми щасливі допомагати нашим партнерам розвивати ресторанний бізнес в Україні й залишатися на вершині інноваційних та модних тенденцій у світі кулінарії.

Приєднуйтесь до нашої команди на наступних кулінарних заходах й виставках. Ставайте партером «Морського Дому»  вже сьогодні!

Поділитися в соц. мережі: