Азіатський салат з кришталевою бобовою локшиною

Шматочки хрустких свіжих овочів та тонка скляна лапша з солодким пікантним дрессінгом

Інгредієнти

  • помідор свіжий (40 г)
  • огірок свіжий (20 г)
  • цибуля червона (15 г)
  • мікс-салат (20 г)
  • базилік свіжий (2 г)
  • м'ята свіжа (2 г)
  • локшина кришталева бобова відварна (40 г)
  • горох цукровий у стручках (15 г)
  • стебло селери (15 г)
  • сік лимона (3 г)
  • кінза (2 г)
  • олія із виноградних кісточок (15 г)
  • горіхи кеш'ю (5 г)
  • соус Sweet Chilli Aroy-D (30 г)
  • соус Soy Sauce Yamasa (5 г)

Спосіб приготування:

  • Нарізати овочі, змішати з кришталевою бобовою локшиною та мікс-салатом.
  • Для приготування соусу змішати соуси Sweet Chilli и Soy Sauce, сік лимону и олію із виноградних кісточок, додати дрібно нарізану кінзу.
  • Салат заправити готовим соусом.
  • Для декору викласти на тарілку салат , посипати підсмаженими горіхами кеш'ю.


Поділитися в соц. мережі: