
1 порция
кількість
Шматочки хрустких свіжих овочів та тонка скляна лапша з солодким пікантним дрессінгом
Інгредієнти
- помідор свіжий (40 г)
- огірок свіжий (20 г)
- цибуля червона (15 г)
- мікс-салат (20 г)
- базилік свіжий (2 г)
- м'ята свіжа (2 г)
- локшина кришталева бобова відварна (40 г)
- горох цукровий у стручках (15 г)
- стебло селери (15 г)
- сік лимона (3 г)
- кінза (2 г)
- олія із виноградних кісточок (15 г)
- горіхи кеш'ю (5 г)
- соус Sweet Chilli Aroy-D (30 г)
- соус Soy Sauce Yamasa (5 г)
Спосіб приготування:
- Нарізати овочі, змішати з кришталевою бобовою локшиною та мікс-салатом.
- Для приготування соусу змішати соуси Sweet Chilli и Soy Sauce, сік лимону и олію із виноградних кісточок, додати дрібно нарізану кінзу.
- Салат заправити готовим соусом.
- Для декору викласти на тарілку салат , посипати підсмаженими горіхами кеш'ю.