1 порция
кількість
Тофу з хрусткою скоринкою у поєднанні з пікантним азіатським соусом
Інгредієнти
- тофу (60 г)
- крохмаль тапіокі (20 г)
- лист салату (1 шт.)
- соус Том Ям з запеченим болгарським перцем (20 г)
- для соусу:
- сік лимону (4 г)
- соус Shriracha Uni-Eagle (5 г)
- соус Teriyaki Yamasa (40 г)
Спосіб приготування:
- Для приготування соусу всі інгредієнти змішати.
- Тофу запанірувати у крохмалі та обсмажити у фритюрі до утворення щільної шкірочки.
- Під час декорування вилити приготований соус на дно тарілки. Далі викласти тофу і прикрасити листком салату, наповненим соусом Том Ям з запеченим болгарським перцем (той самий, що і в овочевому тайському супі Лакса).