Тофу у гостро-солодкому соусі
Тофу у гостро-солодкому соусі

Тофу з хрусткою скоринкою у поєднанні з пікантним азіатським соусом

Інгредієнти

  • тофу (60 г)
  • крохмаль тапіокі (20 г)
  • лист салату (1 шт.)
  • соус Том Ям з запеченим болгарським перцем (20 г)
  • для соусу:
  • сік лимону (4 г)
  • соус Shriracha Uni-Eagle (5 г)
  • соус Teriyaki Yamasa (40 г)

Спосіб приготування:

  • Для приготування соусу всі інгредієнти змішати.
  • Тофу запанірувати у крохмалі та обсмажити у фритюрі до утворення щільної шкірочки.
  • Під час декорування вилити приготований соус на дно тарілки. Далі викласти тофу і прикрасити листком салату, наповненим соусом Том Ям з запеченим болгарським перцем (той самий, що і в овочевому тайському супі Лакса).
Поділитися в соц. мережі:
В рецепте использовались: