Цей чудове поєднання хрускоті, ніжності, соковитості та смакових вибухів, які приємно здивують вас. Приготуйте цей смачний і освіжаючий салат з хрусткою качкою, бобами Едамаме та зеленню, який точно стане хітом вашого столу.
Інгредієнти
- Мікс салату – 20 г
- Качка сувід – 60 г
- Боби едамаме JS – 15 г
- Цибуля синя – 15 г
- Томат чері – 30 г
- Заправка для міксу салату – 30 г
- Темпурний кляр – 80 г
- Соус для качки – 40 г
Спосіб приготування:
- На тарілку викласти підготовлену качку.
- По верх качки викласти заправлений мікс салату та нарізаними томатами чері.
- Прикрасити запареними окропом на 1хв. бобами едомаме та мікрозеленню.
Качка сувід:
Невелику качину грудку приправити спеціями на ваш смак. Приправлену грудку завакумувати та відправити у сувід при 65 градусах на 3 години. Готову грудинку остудити, просушити, порвати на волокна, потім підготовлене м'ясо запанувати у крохмалі та темпурному клярі. М'ясо обсмажити у фритюрі за 165* до золотистого кольору. Викласти качку на паперовий рушник і дати охолонути. Охолоджену качку рясно змастити підготовленим соусом.
Темпурна суміш:
На 100гр темпурної суміші додати 120мл холодної води і розмішати віночком до однорідної маси.
Соус для качки
- Соус хойсин ЛКК -15гр
- Соус сливовий ЛКК – 15гр
- Соус соєвий світлий ЛКК – 5гр
- Соус шрирача Хай фонг – 5гр
- Сік лісону – 3гр
Змішати всі інгредієнти до однорідної маси.
Заправка для міксу салату:
- Олія оливкова -10 г
- Соус понзу -10 г
- Соус соєвий -10 г
Змішати всі інгредієнти до однорідної маси.