Салат із хрумкою качкою
Салат із хрумкою качкою

Цей чудове поєднання хрускоті, ніжності, соковитості та смакових вибухів, які приємно здивують вас. Приготуйте цей смачний і освіжаючий салат з хрусткою качкою, бобами Едамаме та зеленню, який точно стане хітом вашого столу.

Інгредієнти

  • Мікс салату – 20 г
  • Качка сувід – 60 г
  • Боби едамаме JS – 15 г
  • Цибуля синя – 15 г
  • Томат чері – 30 г
  • Заправка для міксу салату – 30 г
  • Темпурний кляр – 80 г
  • Соус для качки – 40 г

Спосіб приготування:

  1. На тарілку викласти підготовлену качку. 
  2. По верх качки викласти заправлений мікс салату та нарізаними томатами чері. 
  3. Прикрасити запареними окропом на 1хв. бобами едомаме та мікрозеленню.

Качка сувід:

Невелику качину грудку приправити спеціями на ваш смак. Приправлену грудку завакумувати та відправити у сувід при 65 градусах на 3 години. Готову грудинку остудити, просушити, порвати на волокна, потім підготовлене м'ясо запанувати у крохмалі та темпурному клярі. М'ясо обсмажити у фритюрі за 165* до золотистого кольору. Викласти качку на паперовий рушник і дати охолонути. Охолоджену качку рясно змастити підготовленим соусом.

Темпурна суміш:

На 100гр темпурної суміші додати 120мл холодної води і розмішати віночком до однорідної маси.

Соус для качки

  • Соус хойсин ЛКК -15гр
  • Соус сливовий ЛКК – 15гр
  • Соус соєвий світлий ЛКК – 5гр
  • Соус шрирача Хай фонг – 5гр
  • Сік лісону – 3гр

Змішати всі інгредієнти до однорідної маси.

Заправка для міксу салату:

  • Олія оливкова -10 г
  • Соус понзу -10 г
  • Соус соєвий -10 г

Змішати всі інгредієнти до однорідної маси.

Поділитися в соц. мережі:
В рецепте использовались:
Подивитися товар
додати до заявки
Подивитися товар
додати до заявки
Подивитися товар
додати до заявки
Подивитися товар
додати до заявки
Подивитися товар
додати до заявки
Новинка
Подивитися товар
додати до заявки