КУРКА З МАНГО У СОУСАХ PLUM AND CHILLI GARLIC SAUCE
КУРКА З МАНГО У СОУСАХ  PLUM AND CHILLI GARLIC SAUCE

Соуси Lee Kum Kee - це різноманітність можливостей! Рецепт "Курка з манго з соусами чилі з часником і сливовий" тільки це підтверджує.

Інгредієнти

ІНГРЕДІЄНТИ

ОСНОВНІ ІНГРЕДІЄНТИ (на 4 порції):

800 г Куряче філе (близько 4 штук)

2 шт Манго (без кістки, нарізаний скибочками)

2шт Помідор ( нарізані скибочками)

МАРИНАД: 

1 ч.л. Куркума

2 ст. л. Кукурудзяне борошно

1 ст. л. Вода

1,5 ч. л. Сіль

1 шт Яйце

ДИП-СОУС НАПІВФАБРИКАТ: (для декількох порцій)

25 ст.л. / 400мл LKK Plum Sauce

23 ст.л. / 350мл LKK Plum Chilli Garlic Sauce

600 г Пюре манго

40 г Кінза (дрібно нарізаної)

6 шт Лемонграс (дрібно нарізаний)

2 шт Лимон (вичавити для лимонного соку)

ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ:

1. Маринуйте курячу грудку не менше 1 години.

2. Змішайте всі інгредієнти дип-соусу. Відкладіть.

3. Добре обсмажте курячу грудку при 180 ° протягом 4 хвилин. Курку нарізати слайсами товщиною 3 см.

4. Перемежуйте слайси манго і помідорів між слайсами курячого м'яса. Подавайте з дип-соусом.

Поділитися в соц. мережі:
В рецепте использовались: