
Соуси Lee Kum Kee - це різноманітність можливостей! Рецепт "Курка з манго з соусами чилі з часником і сливовий" тільки це підтверджує.
Інгредієнти
ІНГРЕДІЄНТИ
ОСНОВНІ ІНГРЕДІЄНТИ (на 4 порції):
800 г Куряче філе (близько 4 штук)
2 шт Манго (без кістки, нарізаний скибочками)
2шт Помідор ( нарізані скибочками)
МАРИНАД:
1 ч.л. Куркума
2 ст. л. Кукурудзяне борошно
1 ст. л. Вода
1,5 ч. л. Сіль
1 шт Яйце
ДИП-СОУС НАПІВФАБРИКАТ: (для декількох порцій)
25 ст.л. / 400мл LKK Plum Sauce
23 ст.л. / 350мл LKK Plum Chilli Garlic Sauce
600 г Пюре манго
40 г Кінза (дрібно нарізаної)
6 шт Лемонграс (дрібно нарізаний)
2 шт Лимон (вичавити для лимонного соку)
ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ:
1. Маринуйте курячу грудку не менше 1 години.
2. Змішайте всі інгредієнти дип-соусу. Відкладіть.
3. Добре обсмажте курячу грудку при 180 ° протягом 4 хвилин. Курку нарізати слайсами товщиною 3 см.
4. Перемежуйте слайси манго і помідорів між слайсами курячого м'яса. Подавайте з дип-соусом.