1 порция
кількість
Смак солодкої кукурудзи з травами в поєднанні з гостротою соусу зі сливи та перця чилі
Інгредієнти
- кукурудза солодка відварна(100 г)
- кінза (3 г)
- перець чилі (3 г)
- крохмаль тапіокі (10 г)
- цукор (2 г)
- сіль (2 г)
- перець чорний мелений (1 г)
- вода (20 г)
- борошно пшеничне (30 г)
- мікс-зелень (25 г)
- соус Shriracha Uni-Eagle (5 г)
- соус Sweet Chilli Aroy-D (20 г)
- соус Plum Sauce Lee Kum Kee (20 г)
Спосіб приготування:
- Відварну кукурудзу змішати з дрібно нарізаними кінзою, перцем чилі та іншими інгредієнтами, окрім соусів і мікс-зелені. Сформувати кукурудзяні брускетти, обсмажити та запекти до готовності.
- Для приготування соусу змішати Plum Sauce, Sweet Chilli и Shriracha соуси, затягнути крохмалем чи уварити до згущення.
- При декоруванні полити соусом та викласти мікс-зелень.