Осінь у «Парковому» з Young Chefs: Морський Дім пригощав гостей азійським стріт-фудом

Осінь і Young Chefs — кулінарна традиція 

Щороку КВЦ «Парковий» восени стає майданчиком для зустрічі найталановитіших і найсміливіших представників кулінарної спільноти. Подія Young Chefs вже давно перетворилася на традицію, яка надихає, створює нові формати й задає тон розвитку гастрономічної культури в Україні. 

Це завжди про натхнення, драйв і свободу смаку, а також про людей, які змінюють правила гри в кулінарії.

Морський Дім на Young Chefs

У 2025 році Морський Дім долучився до заходу як партнер та пригостив гостей справжнім азійським стріт-фудом — гьодза

Соковиті японські гьодза стали кулінарною візитівкою нашої зони. Ми показали, що вулична їжа може бути водночас простою і вишуканою, залишаючись натхненням для професійних кухарів і улюбленою стравою для гостей. 

Шеф кухарі Морського Дому готують гьодза

URBAN як ритм сучасної гастрономії

Тема цьогорічного Young Chefs — URBAN. Це про швидкість, динаміку та сміливі рішення, які відображають стиль життя сучасного міста. Гьодза ідеально вписалися в цей контекст: швидка у приготуванні, зручна у форматі та багата на смаки. 

Морський Дім висловлює вдячність Young Chefs за можливість стати частиною кулінарної субкультури великого міста та ще раз підтвердити, що азійська кухня — це сучасно, актуально й завжди надихає.

Морський Дім пригощав гостей азійським стріт-фудомЯпонські гьодза

Поділитися в соц. мережі: