АКЦІЙНА ЛІТНЯ ПРОПОЗИЦІЯ!
Рецепти дип соусів + Акційна пропозиція в кінці статті
Кожен шеф знає, що найактуальніша та найлегша у приготуванні літня страва – це морепродукти гриль. Проте не кожен хоче мати справу з такою простою стравою, адже «це є у всіх» та «це вже не цікаво». Щоб привернути своїх гостей та вигідно виділятися серед конкурентів, пропонуємо експериментувати з дип соусами, які можна подавати до шашличків із морепродуктів. Саме соус може стати візитівкою вашої страви. Ми проробили декілька варіантів: можете взяти вже готову ідею в нас або можете надихнутися і створити щось своє.
СОУС МАНГО-ЧИЛІ. Соус з солодкого тропічного манго з легкою гостринкою.
Манго пюре (35 г)
Соус Sweet Chili Aroy-D (45 г)
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ: Пюре добре протерти через сито і змішати з соусом.
СОУС КІНЗА-ЧИЛІ. Пряний соус з приємною гостротою.
Рисовий оцет FUJI Mizkan (10 г)
Мірин, HONTERI Mizkan (20 г)
Шрірача Huy Fong (1 г)
Кінза (15 г)
Часник (1 г)
Сік лайма (10 г)
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ: Усе подрібнити і змішати.
СОУС ЧИЛІ. Соус з пряними та цитрусовими нотками.
Соус Sweet Chili Aroy-D (50 г)
Часник (4 г)
Імбир (4 г)
Соус соєвий світлий Lee Kum Kee (8 г)
Кінза (5 г)
Сік лайма (6 г)
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ: Всі інгредієнти подрібнити та прогріти з соусом солодкий чилі.
СОУС ІМБИРНО-СОЄВИЙ. Соус сподобається поціновувачам японської кухні.
Соєвий соус Yamasa (20 г)
Мірин, HONTERI Mizkan (20 г)
Вода очищена (20 г)
Імбир (4 г)
Часник (4 г)
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ: Імбир та часник натерти на дрібній терці. Після прогріти їх у сотейнику з соєвим соусом і водою. Додати мірин та довести до кипіння.
А ЩЕ ЗАРАЗ У НАС ПРОХОДИТЬ АКЦІЯ*:
При замовленні 2 УПАКОВОК гребінців ОДНОГО КОДУ:
ви отримаєте 1 УПАКОВКУ (100 ШТ.) бамбукових шпажок для гриля
*Акція діє за наявності товарів на складі.