InRest Winter Fest

У лютому 2019 наша компанія «Морський Дім» стала частиною прекрасного фестивалю InRestWinterFest'19, який щорічно проводить журнал Ресторатор для шеф-кухарів,  рестораторів та управляючих. Цього року фестиваль проходив у Карпатах у красивому містечку Яремче.

Як завжди фестиваль з’єднав професіоналів ресторанної галузі, розширив кордони та надав комунікаційний майданчик для учасників,  спікерів та партнерів, а також багато цікавих та пізнавальних майстер-класів та дегустацій.

На фестивалі InRestWinterFest'19 наш бренд-шеф Ілля Червенко проводив найсмачніший та найцікавіший майстер-клас  - «Тренд азіатських соусів у світовій кулінарії».

А ще наша компанія пригощала японським супом рамен, азіатськими спрінг роллами, самосами та гострим в’єтнамським соусом Sriracha від бренду Huy Fong.

 Це були цілих 3 дні приємного спілкування у колі близьких по духу — шеф-кухарів і рестораторів. Це прокачка сучасною та актуальною інформацією та  позитивними емоціями протягом усього фестиваля InRestWinterFest'19

Поділитися в соц. мережі: