Нові смаки та аромати у лінійці соусів від Lee Kum Kee

Lee Kum Kee не перестає дивувати своїми новинками. Тепер навіть найвимогливіший шеф зможе підібрати соус собі за смаком.

Пропонуємо Вашій увазі декілька нових позицій і варіантів їх використання на професійній кухні паназіатського ресторану. Варто додати, що соуси адаптовані під смаки європейського споживача, що дозволяє їх використовувати і під час приготування європейських страв.

Cоус «Char Siu», також відомий як китайський соус-барбекю, ідеально підходить для маринування, запікання та приготування на мангалі м’яса, курки та морепродуктів.

Соус чилі з часником (Chili Garlic Sauce), ідеальний мікс пікантних перців чилі і гостроти часника, можна використовувати як діп-соус, маринад чи приправу для страв stir-fry.

Соус із бобів та часнику (Black Bean Garlic Sauce) – основа для приготування класичних сичуаньських страв. Соус добре поєднується зі смаком рису, овочів, тофу та страв на грилі.

Соус чилі з бобами (Toban Djan) користується значним попитом у шеф-кухарів, що спеціалізуються на сичуаньській кухні. Його можна використовувати для надання гостроти будь-якій страві, а також в якості діп-соусу. 

Соус «Satay» - ароматний гострий маринад чи діп-соус  зі смаком арахісу та кокосу.

Ці та багато інших позицій Ви можете знайти у каталозі продукції. Наші менеджери будуть раді проконсультувати з усіх питань, а також підібрати соуси індивідуально під Ваші вимоги.

Поділитися в соц. мережі: