8-10 листопада Компанія «Морський Дім» буде приймати участь у міжнародному експофорумі ресторанно-готельного бізнесу і клінінгу FORECH 2017. У рамках цього заходу на стенді компанії бренд-шеф Ілля Червенко проведе майстер-класи на теми:
• Популярні китайські соуси та їх використання при приготуванні локшини WOK;
• Приготування азіатських соусів і їх використання до м'яса і риби;
• Приготування спринг-ролів і гьодза.
Також представник Компанії Kinjirushi, всесвітнього лідеру з виробництва васабі, проведе дегустації своєї продукції.
Будемо раді вітати всіх на даному заході!
Поділитися в соц. мережі:
Інші новини:
Шеф-кухарі Морського Дому пройшли навчання в Японії
З 28 вересня по 4 жовтня 2025 команда українських шефів, серед яких і представники Морського Дому, пройшла навчання у Японії в межах спільного українсько-японського проєкту підтримки ветеранів, реалізованого за участю Морського Дому, ABC Cooking Studio та JICA.
Морський Дім - партнер Регіонального гастрономічного форуму у Львові
22 вересня Львів перетворився на осередок професійного спілкування та розвитку індустрії HoReCa. Тут відбувся Регіональний гастрономічний форум, організований Bragin Culinary Academy, який зібрав провідних шефів, рестораторів та експертів.