8-10 листопада Компанія «Морський Дім» буде приймати участь у міжнародному експофорумі ресторанно-готельного бізнесу і клінінгу FORECH 2017. У рамках цього заходу на стенді компанії бренд-шеф Ілля Червенко проведе майстер-класи на теми:
• Популярні китайські соуси та їх використання при приготуванні локшини WOK;
• Приготування азіатських соусів і їх використання до м'яса і риби;
• Приготування спринг-ролів і гьодза.
Також представник Компанії Kinjirushi, всесвітнього лідеру з виробництва васабі, проведе дегустації своєї продукції.
Морський Дім на HoReCa Masters: натхнення, нові ідеї та партнерство
4 вересня Морський Дім долучилася до масштабної події для представників індустрії гостинності — HoReCa Masters. Захід став майданчиком для обміну досвідом, практичними рішеннями та новими знаннями, які допомагають розвивати бізнес у сучасних умовах.
Морський Дім на HoReCa Masters: діалог про сміливі ідеї та азійську кухню
17 липня Морський Дім взяв участь у масштабній професійній події — HoReCa Masters у Черкасах. Захід об’єднав рестораторів, шеф-кухарів і експертів індустрії гостинності, які готові виходити за рамки звичних рішень, форматів і підходів у ресторанному бізнесі.