Creative Chefs Summit 2018. 14 шефів на сцені і 800 в залі

У Києві відбулася головна гастрономічне подія країни – Creative Chefs Summit 2018

1 грудня у КВЦ «Парковий» пройшов третій міжнародний саміт шеф-кухарів Creative Chefs Summit 2018, організатором якого виступає компанія Hoteliero.

В цьому році у саміті взяли участь 800 шефів, кухарів, су-шефів і рестораторів з України, Азербайджану, Словаччини, Австрії, Молдови, Білорусі, Польщі, Італії.

На головній сцені з майстер-класами та доповідями виступили 14 шефів, вчених і телеведучих з 8 країн світу: України, Франції, Італії, Іспанії, Індонезії, Великобританії, Данії, США. Модератором саміту вже за традицією виступив 15-й шеф – Сергій Калінін.

Концепція саміту цього року була сфокусована на тему: «Хто такий шеф?», яку в своїх доповідях і майстер-класах розкривали спікери, грунтуючись на своїй філософії, авторському підході до створення рецептів, техніці, текстурі і подачі страв.

Ми, Група компаній «Морской дом» виступили у якості партнерів даного заходу. Ми дуже раді, що з тими продуктами, які ми привозимо для наших українських шефів, із задоволенням працюють шефи світового значення.

Поділитися в соц. мережі: