Кокос – тропічний плід з білою м'якоттю і освіжаючою водою у твердій оболонці. Основні світові плантації кокосових пальм знаходяться в Індонезії, Шрі-Ланці та Філіппінах. З цим і пов'язане активне використання кокосів у кулінарії країн Далекого Сходу. Тут на основі них готують як основні страви, так і десерти.Серед світових виробників кокосових продуктів можна відзначити компанію Kara. Вона має власні кокосові плантації на індонезійському острові Суматра і з ретельністю підходить до всіх етапів як вирощування, так і переробки. Значна частина продукції Kara представлена в асортименті Компанії «Морской Дом».

Подивитися товар
додати до заявки
Подивитися товар
додати до заявки
Подивитися товар
додати до заявки
Подивитися товар
додати до заявки
Подивитися товар
додати до заявки
Подивитися товар
додати до заявки
Подивитися товар
додати до заявки
Подивитися товар
додати до заявки
Подивитися товар
додати до заявки
Подивитися товар
додати до заявки