Татаки тунец с соусом шисо
Татакі тунець з соусом шисо

Страви з шисо – тренд цього року. Наш соєвий соус з шисо та цитрусом Yamasa стане чудовим доповненням для тунця.

Інгредієнти

  • ТАТАКІ ТУНЕЦЬ З СОУСОМ ШИСО:
  • Тунець маринований н/ф – 80 г
  • Огірок – 30 г
  • Мікрогрін (горох) – 3 г
  • Васабі Kinjirushi – 2 г
  • Соус соєвий з цитрусом і шисо Yamasa – 30 г
  • Цибуля зелена – 1 г
  • ТУНЕЦЬ МАРИНОВАНИЙ Н/Ф:
  • Соєвий соус світлий Premium Lee Kum Kee – 300 г
  • Соус мірін Mizkan – 100 г
  • Саке кулінарне – 100 г
  • Тунець YF A – 1-1,5 кг

Спосіб приготування:

Світлий соєвий соус, мірін та саке змішати та прогріти на середньому вогні.

В остиглий маринад помістити рибу цілим шматком на 45 хв.

Після, не промиваючи, видалити зайвий маринад, добре промокнувши паперовим рушником.

Обсмажений з усіх сторін по декілька секунд цілий шматок маринованого тунця нарізати слайсами.

Внутрішні частинки слайсів тунця змазати васабі і покласти тонко нарізаний соломкою огірок, мікрогрін і зелену цибулю.

Завернуті у вигляді ролів шматочки тунця подавати з соусом шисо.

Поділитися в соц. мережі:
В рецепте использовались: