1 порция
кількість
Свіже листя салату, хрусткі скибки баклажану та стиглого томату з солодким пікантним соусом
Інгредієнти
- баклажан свіжий (70 г)
- помідор свіжий (70 г)
- крохмаль тапіокі (20 г)
- сіль (2 г)
- листя салату (20 г)
- кінза (3 г)
- сок лимона (4 г)
- соус Shriracha Uni-Eagle (5 г)
- соус Teriyaki Yamasa (40 г)
Спосіб приготування:
- Баклажани і помідори нарізати великими шматочками та посолити. Баклажан запанірувати у крохмалі і обсмажити у фритюрі до готовності.
- Для приготування соусу змішати соуси Teriyaki, Shriracha і сік лимону.
- Готові баклажани і нарізані свіжі помідори заправити приготованим соусом.
- Задекорувати тарілку листям салату, викласти готовий салат і прикрасити листям кінзи.