Свіже листя салату, хрусткі скибки баклажану та стиглого томату з солодким пікантним соусом

Інгредієнти

  • баклажан свіжий (70 г)
  • помідор свіжий (70 г)
  • крохмаль тапіокі (20 г)
  • сіль (2 г)
  • листя салату (20 г)
  • кінза (3 г)
  • сок лимона (4 г)
  • соус Shriracha Uni-Eagle (5 г)
  • соус Teriyaki Yamasa (40 г)

Спосіб приготування:

  • Баклажани і помідори нарізати великими шматочками та посолити. Баклажан запанірувати у крохмалі і обсмажити у фритюрі до готовності.
  • Для приготування соусу змішати соуси Teriyaki, Shriracha і сік лимону.
  • Готові баклажани і нарізані свіжі помідори заправити приготованим соусом.
  • Задекорувати тарілку листям салату, викласти готовий салат і прикрасити листям кінзи.


Поділитися в соц. мережі: