Мікс смаків запечених овочів, легкого сира тофу та соусу зі сливи і перців чилі

Інгредієнти

  • рис напівфабрикат (120 г)
  • норі (0,5 листа)
  • перець болгарський запечений (70 г)
  • тофу (30 г)
  • баклажан (30 г)
  • крохмаль картопляний(10 г)
  • соус Plum Sauce Lee Kum Kee (40 г)
  • соус Shriracha Uni-Eagle (4 г)

Спосіб приготування:

  • Баклажан запанірувати у крохмалі та обсмажити у фритюрі. При приготуванні загорнути всередину ролу.
  • Перець запекти, зняти шкірочку та нарізати слайсами. При приготуванні завернути поверх ролу.
  • Соус Plum Sauce змішати з соусом Shriracha, затягнути крохмалем чи уварити за високої температури.
  • При подачі полити готовим соусом.
Поділитися в соц. мережі: