1 порция
кількість
Мікс смаків запечених овочів, легкого сира тофу та соусу зі сливи і перців чилі
Інгредієнти
- рис напівфабрикат (120 г)
- норі (0,5 листа)
- перець болгарський запечений (70 г)
- тофу (30 г)
- баклажан (30 г)
- крохмаль картопляний(10 г)
- соус Plum Sauce Lee Kum Kee (40 г)
- соус Shriracha Uni-Eagle (4 г)
Спосіб приготування:
- Баклажан запанірувати у крохмалі та обсмажити у фритюрі. При приготуванні загорнути всередину ролу.
- Перець запекти, зняти шкірочку та нарізати слайсами. При приготуванні завернути поверх ролу.
- Соус Plum Sauce змішати з соусом Shriracha, затягнути крохмалем чи уварити за високої температури.
- При подачі полити готовим соусом.