Овочевий ролл у гострому сливовому соусі

Закуска зі свіжих овочів з легким солодким смаком китайської сливи та гостротою перця чилі

Інгредієнти

  • рисовий папір (1 лист)
  • перець болгарський свіжий (20 г)
  • огірок свіжий (20 г)
  • стебло селери (15 г)
  • морква свіжа (15 г)
  • локшина кришталева бобова (30 г)
  • бебі-кукурудза (15 г)
  • соус Plum Sauce Lee Kum Kee (40 г)
  • cоус Shriracha Uni-Eagle (4 г)

Спосіб приготування:

1.Лист рисового паперу змочити у холодній воді. У центрі листа викласти тонко нарізані соломкою овочі та кришталеву бобову локшину. Завернути у вигляді роллу та нарізати на 6 рівних частин.

2.Змішати соуси Plum Sauce и Shriracha.

3.Налити на дно тарілки отриманий соус, викласти ролл і задекорувати готову страву.


Поділитися в соц. мережі: