Кукурудзяні міні-брускетти з чилі-джемом

Смак солодкої кукурудзи з травами в поєднанні з гостротою соусу зі сливи та перця чилі

Інгредієнти

  • кукурудза солодка відварна(100 г)
  • кінза (3 г)
  • перець чилі (3 г)
  • крохмаль тапіокі (10 г)
  • цукор (2 г)
  • сіль (2 г)
  • перець чорний мелений (1 г)
  • вода (20 г)
  • борошно пшеничне (30 г)
  • мікс-зелень (25 г)
  • соус Shriracha Uni-Eagle (5 г)
  • соус Sweet Chilli Aroy-D (20 г)
  • соус Plum Sauce Lee Kum Kee (20 г)

Спосіб приготування:

  • Відварну кукурудзу змішати з дрібно нарізаними кінзою, перцем чилі та іншими інгредієнтами, окрім соусів і мікс-зелені. Сформувати кукурудзяні брускетти, обсмажити та запекти до готовності.
  • Для приготування соусу змішати Plum Sauce,  Sweet Chilli и Shriracha соуси, затягнути крохмалем чи уварити до згущення.
  • При декоруванні полити соусом та викласти мікс-зелень.
Поділитися в соц. мережі: