Календар робочих та святкових днів
Дорогі партнери, Просимо вас ознайомитися з календарем наших робочих і вихідних днів напередодні новорічних свят, щоб спланувати нашу з вами роботу.
Creative Chefs Summit 2018. 14 шефів на сцені і 800 в залі
У Києві відбулася головна гастрономічне подія країни – Creative Chefs Summit 2018
Головна виставка готельно-ресторанного бізнесу Forech 2018
Щороку в Києві проходить наймасштабніша виставка готельно-ресторанного бізнесу – Forech. З 13 по 15 листопада 2018 року тисячі рестораторів, шеф-кухарів і готельєрів з усієї України відвідали головну профільну подію України.
HoReCaSHOW Lviv 2018
Ось вже третій рік поспіль у Львові проходить грандіозний захід сфери гостинності – фестиваль HoReCaSHOW Lviv. Цього року воно пройшло з 7 по 9 листопада у виставковому центрі «Південний» у Львові.
Перша в Україні кулінарна школа азіатської кухні
CulinarySchoolAsia1.0 - перша в Україні кулінарна школа, де досвідчені шеф-інструктори, шеф кухаря своїх азіатських закладів, пропагують філософію справжньою Азії і техніки азіатської кухні. Відмітна особливість кулінарної школи - це програма навчання, яка дозволяє поетапно вникнути в усі принципи азіатської кухні. Починаючи з вивчення простих взаємодій води і солі до виняткових рис кухонь В'єтнамської, Китайської, Тайської і інших азіатських країн.
Рітейловская виставка WorldFood 2018
Щороку в багатьох країнах світу проходить виставка продуктів харчування під назвою WorldFood. І Україна не виняток. 23-25 жовтня 2018 року пройшла 21-а виставка у Києві, де зібралося близько 300 гравців ринку retail України.
RestART 2018
26-27 вересня 2018 року ми, Група компаній «Морський дім», виступили в якості Спеціалізованого партнера в заході, організованого журналом «Ресторатор» – RestART 2018.
Кубок України по Кулінарії «Східний регіон 2018»
21-23 серпня 2018 року ми, Група компаній «Морской дом», виступили в якості Почесного партнера на Кубку України з кулінарії «Східний регіон 2018» у місті Харків. Захід був організований Асоціацією шеф-кухарів України Східного регіону і кулінарною школою Al Cuisine.