Первая в Украине кулинарная школа азиатской кухни. Обучение азиатской кухни

CulinarySchoolAsia1.0 - перша в Україні кулінарна школа, де досвідчені шеф-інструктори, шеф кухаря своїх азіатських закладів, пропагують філософію справжньою Азії і техніки азіатської кухні.

Відмітна особливість кулінарної школи - це програма навчання, яка дозволяє поетапно вникнути в усі принципи азіатської кухні. Починаючи з вивчення простих взаємодій води і солі до виняткових рис кухонь В'єтнамської, Китайської, Тайської і інших азіатських країн.

Базовий курс "Інтенсив" створений для тих, хто хоче відкрити справжню азіатську кухню. Пізнати її філософію, історію виникнення страв, а також отримати знання з усіх необхідних технікам у першокласних шеф-інструкторів. Отримані знання допоможуть поглянути по-новому на класичну кухню азіатського регіону і застосувати їх від аматорського столу до професійного цеху ресторану.

В програмі:

- Робота з борошном, паром і тестом

- Ферментація

- Вегетаріанські страви Азії

- Азіатські десерти

- Кухня Японії

- Кухня Таїланду

- Кухня Китаю

Викладацький склад:

Богдан Артеменко - засновник бренду Їстівна Культура, бренд-шеф тайського закладу Tiki Tai, executive-шеф CraveCultureRestaurant (UAE) і YasBeach (UAE), кухар Paul'sPlace (Таїланд)

Ілля Сьомін - шеф-кухар TinTin, працював в Beef, Reef, брав участь в VildMAD.

Ігор Крамаренко - шеф-кухар Guramma, Citronelle, Nobu, працював в ресторанах гіда MichelineBonLloc (Швеція) і Sundmans (Фінляндія)

Ілля Червенко - бренд-шеф компанії «Морський дім», випускник Japanese Sushi Skills Institute, учасник міжнародного конкурсу з виготовлення суші World Sushi Cup Japan 2013.

Тривалість навчання: 7 днів

У вартість навчання включені: продукти, професійне обладнання, дегустація приготовлених під час уроків страв, уніформа, витратні і методичні матеріали, сертифікат про проходження всього курсу.

Після закінчення курсу випускники школи можуть пройти стажування на кухні ресторан-бару TinTin (Київ).

Вартість навчання:

15 000 грн (Для учасників саміту надаємо -30% знижку.)

деталі:

https://www.facebook.com/culinary.school.asia1.0/

culinaryschoolasia@gmail.com

Поділитися в соц. мережі: